Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Valilik Binası da Kameralanıyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2014 - 23:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Valilik Binası da Kameralanıyor

  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde bulunan ve geçtiğimiz 2012 yılında başlatılan çalışmalarla iç bölümü günümüz koşullarına uygun bir hale getirilen Valilik binalarının bu kez elektrik tesisatı gözden geçirilecek. Ardından kamera sistemi kurulacak.   Nevşehir İl Özel idaresi maharetiyle yapılacak olan çalışmaların iki ay içerisinde tamamlanması öngörülürken, 1990’lı yıllarda yapılan ve o günden bu yana elektrik sistemi çok ciddi bir şekilde gözden geçirilmeyen Valilik hizmet binasının bu konuda baştan aşağı kontrolden geçirilmesi bekleniyor.   18 Haziran 2014 tarihinde İl Özel idaresi yatırım ve inşaat müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirilecek olan ihalenin hemen ardından başlatılması planlanan çalışmanın ikinci etabında ise Valilik Hizmet Binasının güvenliği için kamera sisteminin kurulması çalışmalarına başlanacak.   Bu çalışmaların ardından Valilik Hizmet binasının dış cephesinde de onarım ve boya çalışmalarının da yapılacağı belirtildi.
 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde bulunan ve geçtiğimiz 2012 yılında başlatılan çalışmalarla iç bölümü günümüz koşullarına uygun bir hale getirilen Valilik binalarının bu kez elektrik tesisatı gözden geçirilecek. Ardından kamera sistemi kurulacak.
 
Nevşehir İl Özel idaresi maharetiyle yapılacak olan çalışmaların iki ay içerisinde tamamlanması öngörülürken, 1990’lı yıllarda yapılan ve o günden bu yana elektrik sistemi çok ciddi bir şekilde gözden geçirilmeyen Valilik hizmet binasının bu konuda baştan aşağı kontrolden geçirilmesi bekleniyor.
 
18 Haziran 2014 tarihinde İl Özel idaresi yatırım ve inşaat müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirilecek olan ihalenin hemen ardından başlatılması planlanan çalışmanın ikinci etabında ise Valilik Hizmet Binasının güvenliği için kamera sisteminin kurulması çalışmalarına başlanacak.
 
Bu çalışmaların ardından Valilik Hizmet binasının dış cephesinde de onarım ve boya çalışmalarının da yapılacağı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.