MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Valilik Voleybol Kupası Sonuçları Belli Oldu

SPOR 19.05.2016 - 00:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Valilik Voleybol Kupası Sonuçları Belli Oldu

2015-2016 Nevşehir Kurum ve Kuruluşlararası Valilik Kupası final maçında Nevşehir Gençlik spor’u 3-2 yenerek İl Şampiyonu oldu.
2015-2016 Nevşehir Kurum ve Kuruluşlararası Valilik Kupası final maçında Nevşehir Gençlik spor’u 3-2 yenerek İl Şampiyonu oldu.   Şampiyon Takım kaptanı İlhan EKİCİ tüm sporcu arkadaşlarımıza ilçemize yakışanı yaptıkları için teşekkür etti.İlimizin okul sporlarında en başarılı okulu olan Gülşehir Anadolu Lisesi şampiyonluklarına öğretmenleri olarak bizimde bir şampiyonluk getirmemizle ilçemizi zirveye ulaştırdık dedi.   Voleybol İl Temsilcisi İlhan EKİCİ yaptığı açıklamada , İlçemiz, İlimiz ve Türkiye şampiyonlarına katılan takımlarımıza desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Murat ERTEKİN’e, Belediye Başkanımız Vahdi ARISOY’a, idareci ve sporcularımıza teşekkür eden bu haftanın gençlik haftası olması dolayısıyla bütün gençlik haftasını kutluyorum. Ayrıca Nevşehir Valilik Kupasına katılan tüm takımlara katkılarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. dedi.   VALİLİK KUPASI SONUÇLARI 1-GÜLŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2-NEVŞEHİR GENÇLİK SPOR 3-CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 4-ALTINYILDIZ KOLEJİ  
2015-2016 Nevşehir Kurum ve Kuruluşlararası Valilik Kupası final maçında Nevşehir Gençlik spor’u 3-2 yenerek İl Şampiyonu oldu.

2015-2016 Nevşehir Kurum ve Kuruluşlararası Valilik Kupası final maçında Nevşehir Gençlik spor’u 3-2 yenerek İl Şampiyonu oldu.

 

Şampiyon Takım kaptanı İlhan EKİCİ tüm sporcu arkadaşlarımıza ilçemize yakışanı yaptıkları için teşekkür etti.İlimizin okul sporlarında en başarılı okulu olan Gülşehir Anadolu Lisesi şampiyonluklarına öğretmenleri olarak bizimde bir şampiyonluk getirmemizle ilçemizi zirveye ulaştırdık dedi.

 

Voleybol İl Temsilcisi İlhan EKİCİ yaptığı açıklamada , İlçemiz, İlimiz ve Türkiye şampiyonlarına katılan takımlarımıza desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Murat ERTEKİN’e, Belediye Başkanımız Vahdi ARISOY’a, idareci ve sporcularımıza teşekkür eden bu haftanın gençlik haftası olması dolayısıyla bütün gençlik haftasını kutluyorum. Ayrıca Nevşehir Valilik Kupasına katılan tüm takımlara katkılarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. dedi.

 

VALİLİK KUPASI SONUÇLARI

1-GÜLŞEHİR ANADOLU LİSESİ

2-NEVŞEHİR GENÇLİK SPOR

3-CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

4-ALTINYILDIZ KOLEJİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.