Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Varol, Göre’de Seçim Çalışmalarına Devam Etti

SİYASET 26.05.2018 - 00:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol, Göre’de Seçim Çalışmalarına Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili adayı Mehmet Varol seçim çalışmalarına merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında seçim çalışmalarına devam etti.
MHP Nevşehir milletvekili adayı Mehmet Varol seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde Nevşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Varol akşam ise Göre kasabasında partisinin belde teşkilatında partililer ile bir araya geldi. Varol burada partililere 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi. Varol daha sonra ise Göre kasabasında kahvehane ziyaretlerinde bulunarak burada da Göre halkı ile bir süre görüşerek destek istedi.   MHP Milletvekili adayı Varol’a İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi’de eşlik etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili adayı Mehmet Varol seçim çalışmalarına merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında seçim çalışmalarına devam etti.

MHP Nevşehir milletvekili adayı Mehmet Varol seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde Nevşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Varol akşam ise Göre kasabasında partisinin belde teşkilatında partililer ile bir araya geldi. Varol burada partililere 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi. Varol daha sonra ise Göre kasabasında kahvehane ziyaretlerinde bulunarak burada da Göre halkı ile bir süre görüşerek destek istedi.

 

MHP Milletvekili adayı Varol’a İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.