Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Varol, Nevşehir spor Maçını Genç Meterislilerle İzledi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2015 - 22:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol, Nevşehir spor Maçını Genç Meterislilerle İzledi

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir spor maçını Genç Meterisliler Taraftar grubuyla birlikte izledi. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte Nevşehir Spor – Altındağ Belediye spor maçını Genç Meterisliler Taraftar Grubuyla birlikte takip etti. Varol ve Taşçı Genç Meterisliler Taraftar grubunun tezahüratlarına zaman zaman eşlik etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Varol maç sonu yaptığı açıklamada ise Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir Spora şampiyonluğun çok yakışacağını ve alınan 2-1 lik galibiyetten dolayı da futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum dedi.    

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir spor maçını Genç Meterisliler Taraftar grubuyla birlikte izledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte Nevşehir Spor – Altındağ Belediye spor maçını Genç Meterisliler Taraftar Grubuyla birlikte takip etti. Varol ve Taşçı Genç Meterisliler Taraftar grubunun tezahüratlarına zaman zaman eşlik etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Varol maç sonu yaptığı açıklamada ise Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir Spora şampiyonluğun çok yakışacağını ve alınan 2-1 lik galibiyetten dolayı da futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum dedi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.