Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Varol ve Çiftçi, Çetin’i Ziyaret Etti

SİYASET 05.12.2017 - 20:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol ve Çiftçi, Çetin’i Ziyaret Etti

MHP 25.Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin’i ziyaret etti.
  MHP 25. Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi hafta sonunda yapılan Türk Sağlık Sen Olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Turgay Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Varol ve Çiftçi, Nevşehir’de sağlıkçıların sorunlarıyla yakından ilgilenen Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin’e görevinde başarılar dilerken bir süre sohbet ettiler.   Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ise ziyaretlerinden dolayı MHP 25.Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol’a ve İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi’ye teşekkür etti. 
MHP 25.Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin’i ziyaret etti.

 

MHP 25. Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi hafta sonunda yapılan Türk Sağlık Sen Olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Turgay Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Varol ve Çiftçi, Nevşehir’de sağlıkçıların sorunlarıyla yakından ilgilenen Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin’e görevinde başarılar dilerken bir süre sohbet ettiler.

 

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ise ziyaretlerinden dolayı MHP 25.Dönem Nevşehir milletvekili Mehmet Varol’a ve İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi’ye teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.