Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Varol Yok Gibi, Köybaşı ise Sessiz

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2013 - 09:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol Yok Gibi, Köybaşı ise Sessiz

Yine gündemde ismi sıkça zikredilen en çok dile getirdiği Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkanlarından Mehmet Varol'un ise 2014 Yerel Seçimlerinde Aday adaylığını kesinlikle düşünmediği, fakat il Yönetiminin baskı kurarak Varol’u ikna etme çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Görünen o ki, 2014 Yerel Seçimleri tüm siyasi partiler için oldukça renkli ve hareketli geçeceğinin sinyallerini daha şimdiden verdi.  Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesi şu ana kadar özellikle Ak Partili aday adaylarının en çok ilgi gösterdiği belde oldu. Uçhisar beldesinde Belediye Başkanlığı için Ak Parti'ye mevcut belediye başkanı Osman Süslü, Ahmet Gazi Acar, Yaşar Abalı, Bülent Uğural ve Erdoğan Gökgöz olmak üzere toplam 5 aday adayı başvuruda bulundu. Bayram sonrasında birkaç adayın daha müracaat edebileceği belirtilen Ak Parti belediye başkan aday adayları arasında kimin ipi göğüsleyip seçimlere aday olup girebileceğini şimdiden kestirmek oldukça güç. 

Yine gündemde ismi sıkça zikredilen en çok dile getirdiği Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkanlarından Mehmet Varol'un ise 2014 Yerel Seçimlerinde Aday adaylığını kesinlikle düşünmediği, fakat il Yönetiminin baskı kurarak Varol’u ikna etme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Görünen o ki, 2014 Yerel Seçimleri tüm siyasi partiler için oldukça renkli ve hareketli geçeceğinin sinyallerini daha şimdiden verdi. 

Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesi şu ana kadar özellikle Ak Partili aday adaylarının en çok ilgi gösterdiği belde oldu.

Uçhisar beldesinde Belediye Başkanlığı için Ak Parti'ye mevcut belediye başkanı Osman Süslü, Ahmet Gazi Acar, Yaşar Abalı, Bülent Uğural ve Erdoğan Gökgöz olmak üzere toplam 5 aday adayı başvuruda bulundu.

Bayram sonrasında birkaç adayın daha müracaat edebileceği belirtilen Ak Parti belediye başkan aday adayları arasında kimin ipi göğüsleyip seçimlere aday olup girebileceğini şimdiden kestirmek oldukça güç. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.