MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatan Şehidi Ömer Halisdemir 30 Kuş Rüyası

GÜNCEL 08.08.2016 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatan Şehidi Ömer Halisdemir 30 Kuş Rüyası

Dursun Ali Erzincanlı vatan şehidi Ömer Halisdemir için şiir yazdı
Dursun Ali Erzincanlı, FETÖ'cü vatan haini general Semih Terzi'yi alnından vuran kahraman astsubay Şehit Ömer Halisdemir anısına yazılan şiiri seslendirdi.       Şair Dursun Ali Erzincanlı 15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren ve darbe gecesinin kaderini değiştiren şehit astsubay Ömer Halisdemir için duygu yüklü bir şiir yazdı.   
Dursun Ali Erzincanlı vatan şehidi Ömer Halisdemir için şiir yazdı

Dursun Ali Erzincanlı, FETÖ'cü vatan haini general Semih Terzi'yi alnından vuran kahraman astsubay Şehit Ömer Halisdemir anısına yazılan şiiri seslendirdi.

 

 

 

Şair Dursun Ali Erzincanlı 15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren ve darbe gecesinin kaderini değiştiren şehit astsubay Ömer Halisdemir için duygu yüklü bir şiir yazdı.
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.