MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği, Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 20.03.2017 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği, Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.
  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetici ve üyeleri makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Bu ülke için oldukça ağır bedeller ödediniz. Sizlerin yaptığı fedakarlık büyük ve ulvi bir davranış.” dedi.   Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.   Şehit ve gazilerin kendisi açısından oldukça değerli olduklarını belirten Ünver, “Bu vatan ve bu millet için oldukça ağır bir bedel ödediniz. Verilebilecek en büyük bedeli ödediniz, kiminiz vücudundan bir parçayı verdi, kiminiz canları ve kanları verdi bu topraklar için. Bu millet için çok büyük bir kahramanlık örneği sergilediler aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’dan rahmet diliyorum, gazilerimize de uzun ömürler nasip ediyorum Cenab-ı Allah’dan. “dedi.   Ünver, önümüzdeki günlerde şehit aileleri ve gazileri ile çocuklarına yönelik olarak Çanakkale gezisinin yanı sıra Konya Mevlana gezisi ve Tarsus’dan başlayıp Şanlıurfa’yı da içerisine alan bir gezi planladıklarını ifade ederek, bununla ilgili çalışmaların son aşamaya getirildiğini aktardı.   Nevşehir Belediyesi olarak bahar ayı ile birlikte tüm yıl boyunca devam edecek ciddi bir yatırım hareketliliğine sahne olacağını dile getiren Ünver, bu yatırımlar içerisinde şehit aileleri ile gazilerinde yer alacağı ve önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek 1500 konutluk projesinin hayata geçirileceğini ifade etti. Ünver, önümüzdeki 2 yıllık süre içerisinde alt ve üst yapı anlamında 2.5 Milyar TL’lik bir yatırım planlaması yapıldığını belirterek, bu süreçte en temel meselenin zaman olduğuna vurgu yaptı. Ünver daha sonra şöyle konuştu: : “ Şehrimizde 2 yıllık süre içerisinde dünyanın en büyük yeraltı şehri temizleme, yeni belediye binası, Nevşehir Külliyesi, erkek ve kadınlar için Spor Kondisyon Merkezi, Yürüyüş ve bisiklet parkuru, botanik park, Nevşehir Kapadokya Spor Kompleksi ile Karasoku merkez kentsel dönüşüm projesi ile sanayi dönüşüm projesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Allah’a şükür projelerin uygulanma süreçlerinde bir sıkıntı yok, ancak tek sıkıntı zaman “ dedi.   Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’ de, her zaman şehit aileleri ve gazilerin karşı karşıya kaldığı sorunların çözümünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den büyük desteklerden gördüklerini belirterek, Ünver’e teşekkür etti.
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetici ve üyeleri makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Bu ülke için oldukça ağır bedeller ödediniz. Sizlerin yaptığı fedakarlık büyük ve ulvi bir davranış.” dedi.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki yönetim kurulu ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

 

Şehit ve gazilerin kendisi açısından oldukça değerli olduklarını belirten Ünver, “Bu vatan ve bu millet için oldukça ağır bir bedel ödediniz. Verilebilecek en büyük bedeli ödediniz, kiminiz vücudundan bir parçayı verdi, kiminiz canları ve kanları verdi bu topraklar için. Bu millet için çok büyük bir kahramanlık örneği sergilediler aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’dan rahmet diliyorum, gazilerimize de uzun ömürler nasip ediyorum Cenab-ı Allah’dan. “dedi.

 

Ünver, önümüzdeki günlerde şehit aileleri ve gazileri ile çocuklarına yönelik olarak Çanakkale gezisinin yanı sıra Konya Mevlana gezisi ve Tarsus’dan başlayıp Şanlıurfa’yı da içerisine alan bir gezi planladıklarını ifade ederek, bununla ilgili çalışmaların son aşamaya getirildiğini aktardı.

 

Nevşehir Belediyesi olarak bahar ayı ile birlikte tüm yıl boyunca devam edecek ciddi bir yatırım hareketliliğine sahne olacağını dile getiren Ünver, bu yatırımlar içerisinde şehit aileleri ile gazilerinde yer alacağı ve önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek 1500 konutluk projesinin hayata geçirileceğini ifade etti. Ünver, önümüzdeki 2 yıllık süre içerisinde alt ve üst yapı anlamında 2.5 Milyar TL’lik bir yatırım planlaması yapıldığını belirterek, bu süreçte en temel meselenin zaman olduğuna vurgu yaptı. Ünver daha sonra şöyle konuştu: : “ Şehrimizde 2 yıllık süre içerisinde dünyanın en büyük yeraltı şehri temizleme, yeni belediye binası, Nevşehir Külliyesi, erkek ve kadınlar için Spor Kondisyon Merkezi, Yürüyüş ve bisiklet parkuru, botanik park, Nevşehir Kapadokya Spor Kompleksi ile Karasoku merkez kentsel dönüşüm projesi ile sanayi dönüşüm projesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Allah’a şükür projelerin uygulanma süreçlerinde bir sıkıntı yok, ancak tek sıkıntı zaman “ dedi.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’ de, her zaman şehit aileleri ve gazilerin karşı karşıya kaldığı sorunların çözümünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den büyük desteklerden gördüklerini belirterek, Ünver’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.