MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatandaş’ta, Pazarcı’ da Memnun

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatandaş’ta, Pazarcı’ da Memnun

Modern Pazar yeri hizmete girmeden önce yıllarca üzeri açık, hijyenik koşullara sahip bulunmayan ve yaz – kış büyük problemlerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Peynir pazarı esnafları mevcut Pazar yerinde halka daha hijyenik ürünleri son derece bir mekanda sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Peynir, Yağ, Yoğurt, Yumurta, Salça, Pekmez gibi ürünlerin halka sunulduğu modern pazaryerinde vatandaşta bu durumdan son derece memnun görünüyor. 
Modern Pazar yeri hizmete girmeden önce yıllarca üzeri açık, hijyenik koşullara sahip bulunmayan ve yaz – kış büyük problemlerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Peynir pazarı esnafları mevcut Pazar yerinde halka daha hijyenik ürünleri son derece bir mekanda sunmanın mutluluğunu yaşıyor.
Peynir, Yağ, Yoğurt, Yumurta, Salça, Pekmez gibi ürünlerin halka sunulduğu modern pazaryerinde vatandaşta bu durumdan son derece memnun görünüyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.