Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatandaş Toki 'yi Yeniden İstiyor

İLÇELER 09.12.2016 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatandaş Toki 'yi Yeniden İstiyor

Vatandaşlar TOKİ'nin Gülşehir ilçesinde 2. Etap hakkını ve ayrı Gülşehir Tuzköy Mahallesinde zamanında her şeyiyle hazır olan 2. Etap TOKİ projesini yeniden istiyor.
Vatandaşlar TOKİ'nin Gülşehir ilçesinde 2. Etap hakkını ve ayrı Gülşehir Tuzköy Mahallesinde zamanında her şeyiyle hazır olan 2. Etap TOKİ projesini yeniden istiyor. Özellikle dar gelirlilerin umudu olan ve kiradan kurtulmak isteyen vatandaşların hep kira öder gibi ödeyip ev sahibi olmayı istemesi Gülşehir’de ikinci etap Toplu Konut Projesinin uygulanması konusunu gündeme getirdi.    Kendine ait evi olan ya da olmayan vatandaşların büyük bir çoğunluğu da ikinci etabı istiyor.  Konut ve kira fiyatlarının Gülşehir’de her geçen yıl daha da arttığını belirten vatandaşlar, TOKİ'nin Gülşehir’e konut yapması halinde, konut ve kira fiyatlarının önemli ölçüde düşeceğini belirttiler.  TOKİ'nin çoğu ilçelerde hemen yanı başımızda bulunan Hacıbektaş, Ürgüp ilçesinde bile 2. etap konut yaptığını ve fiyatları düşürdüğünü belirten vatandaşlar, TOKİ' nin Gülşehir’e gelmesi yönünde yetkililerin girişimde bulunmasını istediler.   BU İLÇE HEPİMİZİ   Gülşehir ilçesinde TOKİ ilk etap evlerini 5 yıllık bir sürede yapılması sonucu kötü algı bıraktığı gerçeği karşısında bu sefer daha hızlı bir şekilde ve sorunsuz bir şekilde 2. Etap TOKİ evlerinin yapılmasını isteniyor. Gülşehir İlçesinde 2 Etap TOKİ evlerinin yeni yapılıp teslim edilen TOKİ Konutlarının yanına yapılarak orada 500 adet ev sayısının ulaşılması veya geçilmesi takdirde okul yapılması da gerekmiş olacak.   Tuzköy mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Kanserli yerleri terk edilmesi kapsamında yapılan evlerin 2. Etap hakkı ise bazı kesimler tarafından iptal edilmişti. Oranında yeniden talep edilerek her şeyiyle hazır projelerin bir an önce ilçeye kazandırılması gerekmektedir.   Dar Gelirli TOKİ İstiyor Gülşehir merkezinde ikamet eden dar gelirli vatandaşlar, Ev sahibi olmayı çok istediklerini , sabit ödemeli TOKİ evlerinin yapılacak olması halinde taleplerinde artacağını söyleyen vatandaşlar, “Bizler dar gelirliler olarak peşin ev almamızın imkânı yok. Özel sektörün yaptığı evlerden de maddi imkânlardan dolayı alamıyoruz. Ancak TOKİ Gülşehir’de 2 Etap ev yapacak olursa sabit ödemeli evlerden alabiliriz diye belirttiler.  
Vatandaşlar TOKİ'nin Gülşehir ilçesinde 2. Etap hakkını ve ayrı Gülşehir Tuzköy Mahallesinde zamanında her şeyiyle hazır olan 2. Etap TOKİ projesini yeniden istiyor.

Vatandaşlar TOKİ'nin Gülşehir ilçesinde 2. Etap hakkını ve ayrı Gülşehir Tuzköy Mahallesinde zamanında her şeyiyle hazır olan 2. Etap TOKİ projesini yeniden istiyor.

Özellikle dar gelirlilerin umudu olan ve kiradan kurtulmak isteyen vatandaşların hep kira öder gibi ödeyip ev sahibi olmayı istemesi Gülşehir’de ikinci etap Toplu Konut Projesinin uygulanması konusunu gündeme getirdi. 

 

Kendine ait evi olan ya da olmayan vatandaşların büyük bir çoğunluğu da ikinci etabı istiyor. 

Konut ve kira fiyatlarının Gülşehir’de her geçen yıl daha da arttığını belirten vatandaşlar, TOKİ'nin Gülşehir’e konut yapması halinde, konut ve kira fiyatlarının önemli ölçüde düşeceğini belirttiler. 

TOKİ'nin çoğu ilçelerde hemen yanı başımızda bulunan Hacıbektaş, Ürgüp ilçesinde bile 2. etap konut yaptığını ve fiyatları düşürdüğünü belirten vatandaşlar, TOKİ' nin Gülşehir’e gelmesi yönünde yetkililerin girişimde bulunmasını istediler.

 

BU İLÇE HEPİMİZİ

 

Gülşehir ilçesinde TOKİ ilk etap evlerini 5 yıllık bir sürede yapılması sonucu kötü algı bıraktığı gerçeği karşısında bu sefer daha hızlı bir şekilde ve sorunsuz bir şekilde 2. Etap TOKİ evlerinin yapılmasını isteniyor. Gülşehir İlçesinde 2 Etap TOKİ evlerinin yeni yapılıp teslim edilen TOKİ Konutlarının yanına yapılarak orada 500 adet ev sayısının ulaşılması veya geçilmesi takdirde okul yapılması da gerekmiş olacak.

 

Tuzköy mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Kanserli yerleri terk edilmesi kapsamında yapılan evlerin 2. Etap hakkı ise bazı kesimler tarafından iptal edilmişti. Oranında yeniden talep edilerek her şeyiyle hazır projelerin bir an önce ilçeye kazandırılması gerekmektedir.

 

Dar Gelirli TOKİ İstiyor

Gülşehir merkezinde ikamet eden dar gelirli vatandaşlar, Ev sahibi olmayı çok istediklerini , sabit ödemeli TOKİ evlerinin yapılacak olması halinde taleplerinde artacağını söyleyen vatandaşlar, “Bizler dar gelirliler olarak peşin ev almamızın imkânı yok. Özel sektörün yaptığı evlerden de maddi imkânlardan dolayı alamıyoruz. Ancak TOKİ Gülşehir’de 2 Etap ev yapacak olursa sabit ödemeli evlerden alabiliriz diye belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.