Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatandaşlar şikâyetini iletiyor, Başkan Arı çözüyor

NEVŞEHİR 16.04.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatandaşlar şikâyetini iletiyor, Başkan Arı çözüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, üst geçitlerdeki temizlik konusunda cep telefonuna gelen şikâyeti kısa sürede çözüme kavuşturdu. Başkan Arı, mesaisine bu alanı denetleyerek başladı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki üst geçitte inşaat atıklarının temizlenmediği yönünde kendisine gönderilen mesaj sonrasında belediye ekiplerine bu alanda gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. Arı’nın talimatı üzerine Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa sürede söz konusu üst geçitte gerekli temizlik çalışmalarını yaptı.   Sabahın erken saatlerinde evinden çıktıktan sonra mesaisine bu alanı denetleyerek başlayan Başkan Arı, üst geçidi kullanan öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet etti.   Üst geçidin bulunduğu üniversite civarındaki işyerlerini de ziyaret ederek esnaflarla görüşen Başkan Arı, işyeri sahiplerine hayırlı işler dileğinde bulundu.   Daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları denetleyen Başkan Arı, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Cadde üzerindeki refüjde ağaçlandırma ve sulama sistemi döşenmesi çalışmalarına katılan belediye işçileri ile de bir süre sohbet eden Başkan Arı, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.   Başkan arı; ”Nevşehir’i Türkiye’nin örnek bir şehri yapma kararlığı içerisindeyiz. Yeşil alanları ile, modern cadde ve sokaklarıyla, parklarıyla yaşanabilir bir Nevşehir hayalimizi gerçekleştirmek için yola çıktık” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, üst geçitlerdeki temizlik konusunda cep telefonuna gelen şikâyeti kısa sürede çözüme kavuşturdu. Başkan Arı, mesaisine bu alanı denetleyerek başladı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki üst geçitte inşaat atıklarının temizlenmediği yönünde kendisine gönderilen mesaj sonrasında belediye ekiplerine bu alanda gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. Arı’nın talimatı üzerine Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa sürede söz konusu üst geçitte gerekli temizlik çalışmalarını yaptı.

 

Sabahın erken saatlerinde evinden çıktıktan sonra mesaisine bu alanı denetleyerek başlayan Başkan Arı, üst geçidi kullanan öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Üst geçidin bulunduğu üniversite civarındaki işyerlerini de ziyaret ederek esnaflarla görüşen Başkan Arı, işyeri sahiplerine hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları denetleyen Başkan Arı, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Cadde üzerindeki refüjde ağaçlandırma ve sulama sistemi döşenmesi çalışmalarına katılan belediye işçileri ile de bir süre sohbet eden Başkan Arı, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

 

Başkan arı; ”Nevşehir’i Türkiye’nin örnek bir şehri yapma kararlığı içerisindeyiz. Yeşil alanları ile, modern cadde ve sokaklarıyla, parklarıyla yaşanabilir bir Nevşehir hayalimizi gerçekleştirmek için yola çıktık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.