Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vay Nevşehirli Öğretmenlerin Haline Vay

EĞİTİM 29.11.2016 - 09:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vay Nevşehirli Öğretmenlerin Haline Vay

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden MEB'i eleştirdi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden MEB'i eleştirdi.   Göreve iade edilen öğretmenler ve MEB personeli ile ilgili MEB'i eleştiren Koncuk, şu açıklamaları yaptı: ''Sn Yılmaz iade edilen 6 bin kişinin soruşturmalarının devam edeceğini açıkladı.Tamam diğer bekleyenleri de iade et ve soruşturmaya devam et. MEB bu şekilde davranarak çifte standart bir uygulama yapmıştır. Çifte standardın hukuk devletlerinde yeri olamaz. Kınıyorum! MEB açığa alınanların iadesinde keyfi davranmaktadır. MEB bu keyfiliğin ya sebebini açıklamalı ya da diğer bekleyenleri de iade etmelidir.'' diye konuştu.   Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk açığa alınan öğretmenlerdeki çifte standartları kınarken Nevşehir Türk Eğitim-Sen Başkanı Uğur ise adeta show yapmaya devam ediyor.   NERDE KAMERA ORDA UĞUR VAR   Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yaptığı açıklama sonrası açığa alınan öğretmenler konusunda hiçbir çalışma içinde olmayan sadece açığa alınan öğretmenleri oğlu ile görüşmeleri konusunda telkinde bulunan Uğur, Lale Haber tarafından sorulan hiçbir soruya cevap veremezken en ufak bir gazete veya haber sitesine çıkma durumunu kaçırmadan ziyaretler yapıp fotoğraf çekinmeyi ihmal etmiyor.   Eğitim sendikaları çalışmayınca öğretmenler Nevşehir’de son zamanlarda etkisini iyice arttıran bir tarikatın referansı ve baskısı ile iade edildiği iddia ediliyor. Tabi öğretmenler Nevşehir ilinde Eğitim sendikalarından bir fayda gelmeyeceğini anlayınca yolunu başka yerlere çevirmeye başlamış durumdalar.   ÖZDEMİR KENDİ KOLTUĞUNUN DERDİNDE Şehrimizin diğer sendikası olan Eğitim Bir-Sen sendikası Mustafa Özdemir ise 15 Temmuz sürecinde sadece demokrasi nöbetlerine başta AK Parti Milletvekillerinin gözüne görünmek için gelip ardından bu süreç ile hiç mücadele etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Özdemir, üniversitede paralel çete üyeleri ile birlikte mücadele edip ardından kendi üyelerinin önce açığa ardından ise hapse atılmasının ardından çıkıp mertçe herkesten özür dilemesi beklenirken sadece kendi koltuğunun derdine düşmesi kamuoyunun da büyük tepkisini çekti.   ÖZDEMİR, ÖĞRETMENLER GÜNÜ 24 KASIM, 25 KASIM DEĞİL Tüm bunlar yetmezmiş gibi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ise Nevşehir’de yalan haberin adresi olan bir haber sitesine 25 Kasım tarihinde açıklama yayınlatarak “Öğretmenler Vali Aktaş’tan 24 Kasım Müjdesi Bekliyor” haberi ne kadar inandırıcı gelir bilinmez ama Özdemir’e birileri hatırlatmalı diye düşünüyoruz ve biz hatırlatıyoruz.   Sayın Özdemir, Öğretmenler Günü 24 Kasım kutlanır 25 Kasım tarihinde değil diyoruz. İddiaya göre ; Adliyeden açıktaki tüm öğretmenlere aynı rapor geliyor, sanki bazıları aklanmış gibi numara çekip göreve iadeler yapılıyor. İki Eğitim Sendikası Başkanı Mustafa’lar ise gıkını çıkartamıyor.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden MEB'i eleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden MEB'i eleştirdi.

 

Göreve iade edilen öğretmenler ve MEB personeli ile ilgili MEB'i eleştiren Koncuk, şu açıklamaları yaptı: ''Sn Yılmaz iade edilen 6 bin kişinin soruşturmalarının devam edeceğini açıkladı.Tamam diğer bekleyenleri de iade et ve soruşturmaya devam et. MEB bu şekilde davranarak çifte standart bir uygulama yapmıştır. Çifte standardın hukuk devletlerinde yeri olamaz. Kınıyorum! MEB açığa alınanların iadesinde keyfi davranmaktadır. MEB bu keyfiliğin ya sebebini açıklamalı ya da diğer bekleyenleri de iade etmelidir.'' diye konuştu.

 

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk açığa alınan öğretmenlerdeki çifte standartları kınarken Nevşehir Türk Eğitim-Sen Başkanı Uğur ise adeta show yapmaya devam ediyor.

 

NERDE KAMERA ORDA UĞUR VAR  

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yaptığı açıklama sonrası açığa alınan öğretmenler konusunda hiçbir çalışma içinde olmayan sadece açığa alınan öğretmenleri oğlu ile görüşmeleri konusunda telkinde bulunan Uğur, Lale Haber tarafından sorulan hiçbir soruya cevap veremezken en ufak bir gazete veya haber sitesine çıkma durumunu kaçırmadan ziyaretler yapıp fotoğraf çekinmeyi ihmal etmiyor.

 

Eğitim sendikaları çalışmayınca öğretmenler Nevşehir’de son zamanlarda etkisini iyice arttıran bir tarikatın referansı ve baskısı ile iade edildiği iddia ediliyor. Tabi öğretmenler Nevşehir ilinde Eğitim sendikalarından bir fayda gelmeyeceğini anlayınca yolunu başka yerlere çevirmeye başlamış durumdalar.

 

ÖZDEMİR KENDİ KOLTUĞUNUN DERDİNDE

Şehrimizin diğer sendikası olan Eğitim Bir-Sen sendikası Mustafa Özdemir ise 15 Temmuz sürecinde sadece demokrasi nöbetlerine başta AK Parti Milletvekillerinin gözüne görünmek için gelip ardından bu süreç ile hiç mücadele etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Özdemir, üniversitede paralel çete üyeleri ile birlikte mücadele edip ardından kendi üyelerinin önce açığa ardından ise hapse atılmasının ardından çıkıp mertçe herkesten özür dilemesi beklenirken sadece kendi koltuğunun derdine düşmesi kamuoyunun da büyük tepkisini çekti.

 

ÖZDEMİR, ÖĞRETMENLER GÜNÜ 24 KASIM, 25 KASIM DEĞİL

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ise Nevşehir’de yalan haberin adresi olan bir haber sitesine 25 Kasım tarihinde açıklama yayınlatarak “Öğretmenler Vali Aktaş’tan 24 Kasım Müjdesi Bekliyor” haberi ne kadar inandırıcı gelir bilinmez ama Özdemir’e birileri hatırlatmalı diye düşünüyoruz ve biz hatırlatıyoruz.

 

Sayın Özdemir, Öğretmenler Günü 24 Kasım kutlanır 25 Kasım tarihinde değil diyoruz. İddiaya göre ; Adliyeden açıktaki tüm öğretmenlere aynı rapor geliyor, sanki bazıları aklanmış gibi numara çekip göreve iadeler yapılıyor. İki Eğitim Sendikası Başkanı Mustafa’lar ise gıkını çıkartamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.