Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Vefa Sosyal Destek Ekibi' gönüllerde taht kuruyor

İLÇELER 25.03.2020 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Vefa Sosyal Destek Ekibi' gönüllerde taht kuruyor

Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi tarafından oluşturulan vefa sosyal destek ekibine ulaşan talepler hızlıca yerine getiriliyor.
  Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi tarafından oluşturulan vefa sosyal destek ekibine ulaşan talepler hızlıca yerine getiriliyor.   Ürgüp Belediyesi Vefa sosyal destek ekibi, evlerinden ayrılma kısıtlaması olan yaşlı ve kronik hastası vatandaşların her türlü talebine anında çözüm üretiyor.   65 Yaş üzeri yaşlıların evlerinden çıkmamaları konusunda sınırlama uygulandığı andan itibaren oluşturulan çağrı merkezine ve 112,155,156 numaralı telefonlara ulaşan talepler görevli personel tarafından titizlikle yerine getiriliyor.   KEDİ MAMASI SİPARİŞ EDİLDİ Bugün Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek hattına ulaşan Ürgüp’te Kavaklıönü Mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Osman A. İsimli vatandaş, kedisinin mamasının bittiğini söyleyerek, kedi mamasının adresine getirilmesini rica etti.   Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek Ekibi görevlileri de vatandaşın talep ettiği yerden talep ettiği ürünü temin ederek adresine ulaştırdı.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e selam gönderen ve hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman A. İsimli vatandaş, emeği geçenlere teşekkür etti.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “65 yaş üstü hemşerilerim yeter ki evlerinde kalmaya devam etsin ve bizlerden isteklerini iletsin. Ekibimiz onlara hizmet için var.” Dedi.   Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek ekibi Tel: 0 541 839 00 50  
Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi tarafından oluşturulan vefa sosyal destek ekibine ulaşan talepler hızlıca yerine getiriliyor.

 

Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi tarafından oluşturulan vefa sosyal destek ekibine ulaşan talepler hızlıca yerine getiriliyor.

 

Ürgüp Belediyesi Vefa sosyal destek ekibi, evlerinden ayrılma kısıtlaması olan yaşlı ve kronik hastası vatandaşların her türlü talebine anında çözüm üretiyor.

 

65 Yaş üzeri yaşlıların evlerinden çıkmamaları konusunda sınırlama uygulandığı andan itibaren oluşturulan çağrı merkezine ve 112,155,156 numaralı telefonlara ulaşan talepler görevli personel tarafından titizlikle yerine getiriliyor.

 

KEDİ MAMASI SİPARİŞ EDİLDİ

Bugün Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek hattına ulaşan Ürgüp’te Kavaklıönü Mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Osman A. İsimli vatandaş, kedisinin mamasının bittiğini söyleyerek, kedi mamasının adresine getirilmesini rica etti.

 

Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek Ekibi görevlileri de vatandaşın talep ettiği yerden talep ettiği ürünü temin ederek adresine ulaştırdı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e selam gönderen ve hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman A. İsimli vatandaş, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “65 yaş üstü hemşerilerim yeter ki evlerinde kalmaya devam etsin ve bizlerden isteklerini iletsin. Ekibimiz onlara hizmet için var.” Dedi.

 

Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal Destek ekibi Tel: 0 541 839 00 50

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.