MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vekâletle kurban organizasyonuna din görevlileri destek verdi

NEVŞEHİR 26.07.2019 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vekâletle kurban organizasyonuna din görevlileri destek verdi

2019 Yılı Temmuz ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) 2019 Yılı Temmuz ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.   İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya Müftü Yardımcıları Ali Bingül, Nurcan Solak, Şube Müdürleri Mustafa Yayla, Mustafa Özer, Süleyman Erdem, daire personeli ve din görevlileri katıldı.   Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda kurban bayramı, kurban hizmetleri ve özellikle vekâlet yoluyla kurban kampanyasına destek konusu hakkında bilgi verilerek din görevlileri ile istişare yapıldıktan sonra bu konularda çeşitli kararlar alındı.   Toplantı sonunda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan vekâletle kurban kesim kampanyasına kurban bağışında bulunan din görevlilerinden üç personel bağış makbuzlarını İl Müftüsü ve TDV Nevşehir Şube Başkanı Yakup Öztürk’ten aldılar.   TDV’nin emanet bilinci ile vekâletle kurban organizasyonunu yürüttüğünü ifade eden İl Müftüsü Öztürk, maddi durumu müsait olan bütün din görevlilerini ve vatandaşları vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonuna davet ederek kurbanını TDV’ye bağışlayan din görevlilerine teşekkür ederek tüm din görevlilerimizden halkın teşvik edilmesi konusunda gayret göstermelerini istedi.   Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışlarının çok iyi seyrettiğini belirterek vekâleten kurban konusunda Türkiye Diyanet Vakfı’na bağış yapan halkımıza güvenlerinden dolayı teşekkür etti.   Toplantı din görevlilerinin dilek ve temennilerini bildirmelerinin ardından sona erdi.  
2019 Yılı Temmuz ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2019 Yılı Temmuz ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya Müftü Yardımcıları Ali Bingül, Nurcan Solak, Şube Müdürleri Mustafa Yayla, Mustafa Özer, Süleyman Erdem, daire personeli ve din görevlileri katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda kurban bayramı, kurban hizmetleri ve özellikle vekâlet yoluyla kurban kampanyasına destek konusu hakkında bilgi verilerek din görevlileri ile istişare yapıldıktan sonra bu konularda çeşitli kararlar alındı.

 

Toplantı sonunda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan vekâletle kurban kesim kampanyasına kurban bağışında bulunan din görevlilerinden üç personel bağış makbuzlarını İl Müftüsü ve TDV Nevşehir Şube Başkanı Yakup Öztürk’ten aldılar.

 

TDV’nin emanet bilinci ile vekâletle kurban organizasyonunu yürüttüğünü ifade eden İl Müftüsü Öztürk, maddi durumu müsait olan bütün din görevlilerini ve vatandaşları vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonuna davet ederek kurbanını TDV’ye bağışlayan din görevlilerine teşekkür ederek tüm din görevlilerimizden halkın teşvik edilmesi konusunda gayret göstermelerini istedi.

 

Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışlarının çok iyi seyrettiğini belirterek vekâleten kurban konusunda Türkiye Diyanet Vakfı’na bağış yapan halkımıza güvenlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Toplantı din görevlilerinin dilek ve temennilerini bildirmelerinin ardından sona erdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.