Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vekil Menekşe’den teşekkür

SİYASET 30.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vekil Menekşe’den teşekkür

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün yapılan Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilinin ortaya çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün yapılan Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilinin ortaya çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.   Menekşe, “Türkiye’nin 60 yıllık rüyası gerçeğe dönüştü. ‪Yerli ve milli olma yolunda hızla devam eden ülkemiz İHA, SİHA, Denizaltı, Helikopter, Tank, Tüfek, Zırhlı Araç ve şimdide 100 Yerli elektrikli otomobilini yaptı. Ülkemiz, Milletimiz için hayırlı olsun. Bu güzel eserin hayata geçmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a ve yapımını üstlenen iş adamlarımıza ayrıca mühendis ve ekiplerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün yapılan Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilinin ortaya çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün yapılan Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilinin ortaya çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Menekşe, “Türkiye’nin 60 yıllık rüyası gerçeğe dönüştü. ‪Yerli ve milli olma yolunda hızla devam eden ülkemiz İHA, SİHA, Denizaltı, Helikopter, Tank, Tüfek, Zırhlı Araç ve şimdide 100 Yerli elektrikli otomobilini yaptı. Ülkemiz, Milletimiz için hayırlı olsun. Bu güzel eserin hayata geçmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a ve yapımını üstlenen iş adamlarımıza ayrıca mühendis ve ekiplerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.