Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

VERBİS'E kayıt süresi uzatıldı

NEVŞEHİR 07.10.2019 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

VERBİS'E kayıt süresi uzatıldı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada VERBİS sistemine kayıt süresinin uzatıldığı belirtildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada VERBİS sistemine kayıt süresinin uzatıldığı belirtildi.   Açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin Kişisel Verileri Koruma Kurumu nezdindeki Veri Sorumluları Siciline kayıt sürelerinin uzatılmasına ilişkin girişimleri neticesinde; Yıllık çalışan sayısı 50'den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL'den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları ile yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularının Veri Sorumluları Siciline kayıt yükümlülüğünü yerine getirmeleri için belirlenen sürenin 31.12.2019 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiş olup, 07.09.2019 tarih ve 30881 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır” denildi.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada VERBİS sistemine kayıt süresinin uzatıldığı belirtildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada VERBİS sistemine kayıt süresinin uzatıldığı belirtildi.

 

Açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin Kişisel Verileri Koruma Kurumu nezdindeki Veri Sorumluları Siciline kayıt sürelerinin uzatılmasına ilişkin girişimleri neticesinde; Yıllık çalışan sayısı 50'den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL'den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları ile yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularının Veri Sorumluları Siciline kayıt yükümlülüğünü yerine getirmeleri için belirlenen sürenin 31.12.2019 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiş olup, 07.09.2019 tarih ve 30881 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.