Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Verenel Derneği Başkanı Karadeniz, “Birlikte Olma Zamanı”

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Verenel Derneği Başkanı Karadeniz, “Birlikte Olma Zamanı”

Verenel Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Milli İrade Platformu Üyesi Seyit Karadeniz, terör olaylarının sürdüğü ülkemizde insanların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme zorunluluğu bulunduğuna dikkat çekti. Karadeniz, “Son dönemde yaşanan terör olayları  her geçen gün verdiğimiz şehitler yüreğimizi derinden yaralamaktadır. Bu yaşananlardan bir an önce durdurmak için birlikte olma zamanı. Yaşanan terör olayları daha net gösterdi ki mesele seçim değil mesele Türkiye'nin ayakları üzerinde duramaz hale getirilmesi için her türlü iç ve dış oyunun oynanarak milletin iradesinin hiçe sayılması. Bunlar karşısında Türk halkına düşen 'Bir' olmaktır. Unutmayalım ki Allah'ın (c.c) rahmeti birlik olanlar üzerinedir. Yanlışsak yanlışımızı düzeltmek için efdaldir. Beraberlik, Ülkemizin ve bütün dünyanın sulhuna vesile olmak için 1 Kasım'da tüm halkımızı birlikte olmaya davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.  

Verenel Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Milli İrade Platformu Üyesi Seyit Karadeniz, terör olaylarının sürdüğü ülkemizde insanların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme zorunluluğu bulunduğuna dikkat çekti.
Karadeniz, “Son dönemde yaşanan terör olayları  her geçen gün verdiğimiz şehitler yüreğimizi derinden yaralamaktadır. Bu yaşananlardan bir an önce durdurmak için birlikte olma zamanı.
Yaşanan terör olayları daha net gösterdi ki mesele seçim değil mesele Türkiye'nin ayakları üzerinde duramaz hale getirilmesi için her türlü iç ve dış oyunun oynanarak milletin iradesinin hiçe sayılması. Bunlar karşısında Türk halkına düşen 'Bir' olmaktır. Unutmayalım ki Allah'ın (c.c) rahmeti birlik olanlar üzerinedir. Yanlışsak yanlışımızı düzeltmek için efdaldir. Beraberlik, Ülkemizin ve bütün dünyanın sulhuna vesile olmak için 1 Kasım'da tüm halkımızı birlikte olmaya davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.