Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Verimlilik Temalı Fikir Yarışması Müracaatlar Başladı

18.01.2017 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Verimlilik Temalı Fikir Yarışması Müracaatlar Başladı

Verimlilik Temalı Fikir Yarışması 24 Mart 2017 tarihine kadar katılmak isteyenlere başvurular başladı.
Verimlilik Temalı Fikir Yarışması 24 Mart 2017 tarihine kadar katılmak isteyenlere başvurular başladı.    YARIŞMANIN KONUSU Yarışmaya “Verimlilik Temalı Fikir Yarışması” ve “Verimlilik Temalı Kısa Film Yarışması” olmak üzere iki kategoride başvuru yapılabilir.   Fikirler ve Filmler aşağıdaki konu başlıklarından en az birini içermelidir: 1. Verimli Okul Tasarımı 2. Zamanı Verimli Kullanmak, Birlikte Çalışabilirlik 3. Bilişim Teknolojilerinin ve Sosyal Medyanın Verimlilik İçin Kullanımı 4. Çevrenin Korunması ve Enerji Verimliliği 5. Bilinçli Tüketici Olmak, İsrafın Önlenmesi, Tüketici Hakları 6. Günlük Yaşamda Engelli Ortamların İyileştirilmesi 7. Kazaların Önlenmesi   “VERİMLİLİK TEMALI FİKİR YARIŞMASI” İÇİN; • Yarışmaya bireysel olarak katılım sağlanacaktır. • Her bir yarışmacı yalnızca 1 adet fikir/öneri ile katılabilir. • Yarışmaya sunulan fikir yeni ve özgün olmalıdır. • Sunulan fikrin verimliliği artırıcı özelliği ve sağlayacağı fayda hakkındaki açıklamaları içeren yazılı metin, 3 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmalıdır. • Yarışmacıların http://www.verimlilikhaftasi.gov.tr adresindeki katılım formunu doldurup yazılı metin ile birlikte siteye yüklemeleri veya katılım formunu doldurup yazılı metin ile birlikte yarisma@verimlilikhaftasi.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.   “VERİMLİLİK TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI” İÇİN; • Yarışmaya bireysel olarak katılım sağlanacaktır. • Her bir yarışmacı yalnızca 1 adet kısa film çalışması ile katılabilir. • Kısa filmlerin süresi 3 dakikayı geçmemelidir. • Cep telefonu veya video kamera ile kaydedilecek filmlerin, gösterime uygun resim ve ses kalitesi taşıması gereklidir. Teknik kalitesi çok düşük olan filmler değerlendirme dışı bırakılacaktır. • Kurgulu filmler ile doğaçlama ile kaydedilmiş (normal akışında gerçekleşen bir olayın çekimi) filmlerin kurgusu veya olay anlatımı (senaryo veya olay gözlemi) özetlenerek 1 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmalıdır. • Yarışmacıların http://www.verimlilikhaftasi.gov.tr adresindeki katılım formunu doldurmaları; kısa film çalışmalarını ve yazılı kurgu metnini katılım formunun içinde yer alan bulut depolama hizmetlerine (onedrive, google drive, dropbox vb.) ait link aracılığıyla yüklemeleri veya bir adet CD’ye kaydederek katılım formu ile birlikte posta aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir.   Son Başvuru Tarihi : 24 Mart 2017 http://www.verimlilikhaftasi.govtr
Verimlilik Temalı Fikir Yarışması 24 Mart 2017 tarihine kadar katılmak isteyenlere başvurular başladı.

Verimlilik Temalı Fikir Yarışması 24 Mart 2017 tarihine kadar katılmak isteyenlere başvurular başladı. 

 

YARIŞMANIN KONUSU
Yarışmaya “Verimlilik Temalı Fikir Yarışması” ve “Verimlilik Temalı Kısa Film Yarışması” olmak üzere iki kategoride başvuru yapılabilir.

 

Fikirler ve Filmler aşağıdaki konu başlıklarından en az birini içermelidir:
1. Verimli Okul Tasarımı
2. Zamanı Verimli Kullanmak, Birlikte Çalışabilirlik
3. Bilişim Teknolojilerinin ve Sosyal Medyanın Verimlilik İçin Kullanımı
4. Çevrenin Korunması ve Enerji Verimliliği
5. Bilinçli Tüketici Olmak, İsrafın Önlenmesi, Tüketici Hakları
6. Günlük Yaşamda Engelli Ortamların İyileştirilmesi
7. Kazaların Önlenmesi

 

“VERİMLİLİK TEMALI FİKİR YARIŞMASI” İÇİN;


• Yarışmaya bireysel olarak katılım sağlanacaktır.
• Her bir yarışmacı yalnızca 1 adet fikir/öneri ile katılabilir.
• Yarışmaya sunulan fikir yeni ve özgün olmalıdır.
• Sunulan fikrin verimliliği artırıcı özelliği ve sağlayacağı fayda
hakkındaki açıklamaları içeren yazılı metin, 3 sayfayı geçmeyecek
şekilde yazılmalıdır.
• Yarışmacıların http://www.verimlilikhaftasi.gov.tr adresindeki katılım formunu doldurup yazılı metin ile birlikte siteye yüklemeleri veya katılım formunu doldurup yazılı metin ile birlikte yarisma@verimlilikhaftasi.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

“VERİMLİLİK TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI” İÇİN;
• Yarışmaya bireysel olarak katılım sağlanacaktır.
• Her bir yarışmacı yalnızca 1 adet kısa film çalışması ile katılabilir.
• Kısa filmlerin süresi 3 dakikayı geçmemelidir.
• Cep telefonu veya video kamera ile kaydedilecek filmlerin, gösterime uygun resim ve ses kalitesi taşıması gereklidir. Teknik kalitesi çok düşük olan filmler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
• Kurgulu filmler ile doğaçlama ile kaydedilmiş (normal akışında gerçekleşen bir olayın çekimi) filmlerin kurgusu veya olay anlatımı (senaryo veya olay gözlemi) özetlenerek 1 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmalıdır.
• Yarışmacıların http://www.verimlilikhaftasi.gov.tr adresindeki katılım formunu doldurmaları; kısa film çalışmalarını ve yazılı kurgu metnini katılım formunun içinde yer alan bulut depolama hizmetlerine (onedrive, google drive, dropbox vb.) ait link aracılığıyla yüklemeleri veya bir adet CD’ye kaydederek katılım formu ile birlikte posta aracılığıyla göndermeleri
gerekmektedir.

 

Son Başvuru Tarihi : 24 Mart 2017 http://www.verimlilikhaftasi.govtr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.