Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Versa’da Sağlık Skandallarının Ardı Arkası Kesilmiyor

SAĞLIK 23.05.2016 - 23:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Versa’da Sağlık Skandallarının Ardı Arkası Kesilmiyor

Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesi’nde sağlık skandallarının ardı arkası kesilmiyor.
Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesi’nde sağlık skandallarının ardı arkası kesilmiyor.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinin son günlerde gündeme taşımış olduğu sağlık haberlerinin ardından bir vatandaşımız tarafından watsapp ihbar hattımıza gelen bir mesaj ile yine gündeme Versa Hastanesi taşındı. Nevşehir’de özel bir firmada görev yapan Yusuf Yavuz isimli vatandaşımızdan gelen bir ihbarı sizlerle paylaşıyoruz.   Geçtiğimiz günlerde düşerek kolumu kırdım. Çalışmış olduğum iş yeri yetkilileri beni apar topar Versa Hastanesi Acil servisine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kolumda kırık tespiti yapıldı ve kolum alçıya alındı. Ancak kolumun alçıya alınmasının ardından ise gece saatlerinde kolumun ağrısından bir türlü uyuyamadım. Daha sonra ise birlikte çalışmış olduğum arkadaşlarım ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesine kontrole gittim. Burada yapılan müdahalelerin ardından kolumda ki alçı çıkartılarak yeniden kolum alçıya alındı. Buradaki doktorların vermiş olduğu bilgiye göre kolumun alçısı ilk müdahalede yanlış yapıldığı için kolumun yeniden alçıya alınması gerektiğini söylediler.   İşte Nevşehir’de vatandaşımızın Versa Hastanesi’nde yaşamış olduğu sağlık skandalını sizler ile paylaştık. Şimdi gözler ise Versa Hastanesi yönetimine çevrildi. Versa Hastanesi son günlerde yaşanılan sağlık skandallarına bir yenisinin daha eklenmesiyle birlikte kamu oyuna bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.   Sizinde kamu oyu ile paylaşılmasını istediğiniz haberleri bizlere ulaştırın. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com her zaman vatandaşın yanında olmaya devam ediyor…
Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesi’nde sağlık skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesi’nde sağlık skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinin son günlerde gündeme taşımış olduğu sağlık haberlerinin ardından bir vatandaşımız tarafından watsapp ihbar hattımıza gelen bir mesaj ile yine gündeme Versa Hastanesi taşındı. Nevşehir’de özel bir firmada görev yapan Yusuf Yavuz isimli vatandaşımızdan gelen bir ihbarı sizlerle paylaşıyoruz.

 

Geçtiğimiz günlerde düşerek kolumu kırdım. Çalışmış olduğum iş yeri yetkilileri beni apar topar Versa Hastanesi Acil servisine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kolumda kırık tespiti yapıldı ve kolum alçıya alındı. Ancak kolumun alçıya alınmasının ardından ise gece saatlerinde kolumun ağrısından bir türlü uyuyamadım. Daha sonra ise birlikte çalışmış olduğum arkadaşlarım ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesine kontrole gittim. Burada yapılan müdahalelerin ardından kolumda ki alçı çıkartılarak yeniden kolum alçıya alındı. Buradaki doktorların vermiş olduğu bilgiye göre kolumun alçısı ilk müdahalede yanlış yapıldığı için kolumun yeniden alçıya alınması gerektiğini söylediler.

 

İşte Nevşehir’de vatandaşımızın Versa Hastanesi’nde yaşamış olduğu sağlık skandalını sizler ile paylaştık. Şimdi gözler ise Versa Hastanesi yönetimine çevrildi. Versa Hastanesi son günlerde yaşanılan sağlık skandallarına bir yenisinin daha eklenmesiyle birlikte kamu oyuna bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Sizinde kamu oyu ile paylaşılmasını istediğiniz haberleri bizlere ulaştırın. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com her zaman vatandaşın yanında olmaya devam ediyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.