Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Versa Hastanesi İçin Sağlık mı Yoksa Para mı Önemli?

SAĞLIK 11.04.2016 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Versa Hastanesi İçin Sağlık mı Yoksa Para mı Önemli?

Nevşehir’de faaliyet gösteren Versa Hastanesinde yaşananlar vatandaşları adeta şok ediyor.
Özel Versa Hastanesi Acil Servisine yolu düşen acil hastalara adeta işkence yapılır gibi davranılması dikkatlerden kaçmıyor. Whatsapp İhbar hattımıza gelen bir haber üzerine haber merkezimiz tarafından yapılan araştırmalar sonrasında Versa Hastanesi acil servisinde yaşananlar tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriliyor. Nitekim acile başvuru yapan hastalar için önce ücret talep ediliyor ücret yatırılmadığı takdirde ise hastalar muayene edilmiyor. Şimdi Versa Hastanesi yönetimine soruyoruz? Versa Hastanesinde sağlık mı önemli yoksa para mı?
Nevşehir’de faaliyet gösteren Versa Hastanesinde yaşananlar vatandaşları adeta şok ediyor.

Özel Versa Hastanesi Acil Servisine yolu düşen acil hastalara adeta işkence yapılır gibi davranılması dikkatlerden kaçmıyor.

Whatsapp İhbar hattımıza gelen bir haber üzerine haber merkezimiz tarafından yapılan araştırmalar sonrasında Versa Hastanesi acil servisinde yaşananlar tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriliyor. Nitekim acile başvuru yapan hastalar için önce ücret talep ediliyor ücret yatırılmadığı takdirde ise hastalar muayene edilmiyor.

Şimdi Versa Hastanesi yönetimine soruyoruz? Versa Hastanesinde sağlık mı önemli yoksa para mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.