Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Keçeci, Ünver’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 23.03.2018 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Keçeci, Ünver’i Ziyaret Etti

Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Tekin Keçeci, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyaretinde bulundu.
  Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri Murat Şen ve Veteriner Hekim Mustafa Bacak’ın da hazır bulunduğu ziyarette, oda çalışmalarına ilişkin olarak Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Tekin Keçeci bilgiler verdi.   2009 yılından beri Nevşehir’de faaliyette bulunduklarını dile getiren Keçeci, 85 üyeleri ile birlikte etkin hizmetler verme adına çaba harcadıklarını kaydetti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.Ünver, sivil toplum teşkilatlarıyla dayanışma içerisinde Türkiye’ye örnek oluşturabilecek bir dizi projeler yürüttüklerini söyledi.
Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Tekin Keçeci, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri Murat Şen ve Veteriner Hekim Mustafa Bacak’ın da hazır bulunduğu ziyarette, oda çalışmalarına ilişkin olarak Nevşehir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Tekin Keçeci bilgiler verdi.

 

2009 yılından beri Nevşehir’de faaliyette bulunduklarını dile getiren Keçeci, 85 üyeleri ile birlikte etkin hizmetler verme adına çaba harcadıklarını kaydetti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.Ünver, sivil toplum teşkilatlarıyla dayanışma içerisinde Türkiye’ye örnek oluşturabilecek bir dizi projeler yürüttüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.