Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vilayetler Anaokulu Öğrencilerinden Afrin Kahramanlarına Mektup

EĞİTİM 23.02.2018 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vilayetler Anaokulu Öğrencilerinden Afrin Kahramanlarına Mektup

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri Afrin’de operasyonda olan kahraman askerlerimize küçük elleri ile kocaman yüreklerinden dökülen sevgilerini resmettiler.
  Kahraman askerlerimize moral vermek amacıyla gerçekleşen etkinlikte okul öğrencileri velilerinin ve öğretmenlerinin yardımıyla askerlerimize, ülkemize, bayrağımıza olan sevgilerini mektuplara döktüler. Çizdikleri resimleri de ekleyerek hazırladıkları mektupları Afrin’de bulunan kahraman askerlerimize ulaştırılması için hep beraber postane müdürlüğüne giderek Hatay Reyhanlı Jandarma Komutanlığına gönderdiler.   Okul müdürü Kenan Tekin bu anlamlı çalışmaya katılan okul öğrencilerine, okul velilerine, projeyi koordine eden okul öğretmeni Emel Türk’e emeği geçen idarecilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.  
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri Afrin’de operasyonda olan kahraman askerlerimize küçük elleri ile kocaman yüreklerinden dökülen sevgilerini resmettiler.

 

Kahraman askerlerimize moral vermek amacıyla gerçekleşen etkinlikte okul öğrencileri velilerinin ve öğretmenlerinin yardımıyla askerlerimize, ülkemize, bayrağımıza olan sevgilerini mektuplara döktüler. Çizdikleri resimleri de ekleyerek hazırladıkları mektupları Afrin’de bulunan kahraman askerlerimize ulaştırılması için hep beraber postane müdürlüğüne giderek Hatay Reyhanlı Jandarma Komutanlığına gönderdiler.

 

Okul müdürü Kenan Tekin bu anlamlı çalışmaya katılan okul öğrencilerine, okul velilerine, projeyi koordine eden okul öğretmeni Emel Türk’e emeği geçen idarecilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.