Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vilayetler Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

EĞİTİM 21.05.2018 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vilayetler Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2017-2018 yıl sonu mezuniyetini görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
  Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.   Okul müdürü Kenan Tekin yaptığı açılış konuşmasında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak bizlere emanet edilen öğrencileri yarınların güçlü ve büyük Türkiye’sini gerçekleştirecek milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmeye çalıştıkları ifade etti .   Program bir ilk olarak okul öncesi eğitim yaş grubu öğrencilerinin babaları ile birlikte oynadığı ‘‘Kerimoğlu Zeybeği’’ salonda duygulu anların yaşanmasını sağladı ve büyük alkış aldı. Mezuniyet töreni genelinde Milli duygulara hitap eden Babalar ve Oğulları Kerimoğlu Zeybeği , 15 Temmuz Demokrasi Marşı gösterisi , Mehteran Ekibi ,Anadolu Folklor Gösterileri, Harmandalı Zeybeği , İzindeyiz Yüce Atam , Sevginin Sultanları ve Yedi Bölge Türkiyem gösterileri sergilendi.   Yedi Bölge Türkiye gösterisi sonunda okul öğretmenleri tarafından Türkiye haritası oluşturup yan taraflarına ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ afişi ile 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit polis memuru Fethi Sekin posteri açmaları izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2017-2018 yıl sonu mezuniyetini görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Okul müdürü Kenan Tekin yaptığı açılış konuşmasında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak bizlere emanet edilen öğrencileri yarınların güçlü ve büyük Türkiye’sini gerçekleştirecek milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmeye çalıştıkları ifade etti .

 

Program bir ilk olarak okul öncesi eğitim yaş grubu öğrencilerinin babaları ile birlikte oynadığı ‘‘Kerimoğlu Zeybeği’’ salonda duygulu anların yaşanmasını sağladı ve büyük alkış aldı. Mezuniyet töreni genelinde Milli duygulara hitap eden Babalar ve Oğulları Kerimoğlu Zeybeği , 15 Temmuz Demokrasi Marşı gösterisi , Mehteran Ekibi ,Anadolu Folklor Gösterileri, Harmandalı Zeybeği , İzindeyiz Yüce Atam , Sevginin Sultanları ve Yedi Bölge Türkiyem gösterileri sergilendi.

 

Yedi Bölge Türkiye gösterisi sonunda okul öğretmenleri tarafından Türkiye haritası oluşturup yan taraflarına ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ afişi ile 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit polis memuru Fethi Sekin posteri açmaları izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.