Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vilayetler Birliği Anaokulu ‘Çamurun Öyküsü’ sergisi açtı

EĞİTİM 08.05.2019 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vilayetler Birliği Anaokulu ‘Çamurun Öyküsü’ sergisi açtı

Nevşehir il merkezinde Devlet anaokulu olarak hizmet vermekte olan Vilayetler Birliği Anaokulun tasarım beceri atölyelerinde Eylül ayında başlamış olan çalışmalar Avanos Güray Müzede ‘’Çamurun Öyküsü’’ seramik ve sanat sergisi ile taçlandı.
  Sergi açılışını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken , Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi ve beraberlerindeki heyet gerçekleştirdi.   Anaokulu öğrencilerin parmak izlerini taşıyan çalışmaların sunulduğu serginin açılışının ardından okulun 5 yaş grubu öğrencileri tarafından canlı ney dinletisi eşliğinde sema gösterisi sergilendi.   Okul Müdürü Kenan Tekin; Geçmişin mirası ile geleceğin tasarımcılarını buluşturduğumuz sergimizin açılışını gerçekleştiren Nevşehir Valimizin Songül Aktaş’a, Avanos Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken’e , Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi  Talip Kaban’a , Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Hayrettin Tükel ve İbrahim İlhan’a , Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi’ye ve yönetim kuruluna , okul ve kurum müdürlerine , gece gündüz , cumartesi , pazar demeden sergimiz için emek veren okul Müdür Yardımcısı Ayla Çınar Ceylan’a , Seramik ve Sanat Atölyesi Öğretmeni İclal Teoman’a , Halk Oyunları Öğretmeni  Ayşenur Neşeli’ye , sergide emeği geçen öğretmen , okul personellerine , Türkiye’nin tek yeraltı seramik müzesi olan Güray Müze’nin kapılarını sergi için açan Mustafa Güray Tüysüz’e teşekkür etti.  
Nevşehir il merkezinde Devlet anaokulu olarak hizmet vermekte olan Vilayetler Birliği Anaokulun tasarım beceri atölyelerinde Eylül ayında başlamış olan çalışmalar Avanos Güray Müzede ‘’Çamurun Öyküsü’’ seramik ve sanat sergisi ile taçlandı.

 

Sergi açılışını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken , Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi ve beraberlerindeki heyet gerçekleştirdi.

 

Anaokulu öğrencilerin parmak izlerini taşıyan çalışmaların sunulduğu serginin açılışının ardından okulun 5 yaş grubu öğrencileri tarafından canlı ney dinletisi eşliğinde sema gösterisi sergilendi.

 

Okul Müdürü Kenan Tekin; Geçmişin mirası ile geleceğin tasarımcılarını buluşturduğumuz sergimizin açılışını gerçekleştiren Nevşehir Valimizin Songül Aktaş’a, Avanos Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken’e , Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi  Talip Kaban’a , Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Hayrettin Tükel ve İbrahim İlhan’a , Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi’ye ve yönetim kuruluna , okul ve kurum müdürlerine , gece gündüz , cumartesi , pazar demeden sergimiz için emek veren okul Müdür Yardımcısı Ayla Çınar Ceylan’a , Seramik ve Sanat Atölyesi Öğretmeni İclal Teoman’a , Halk Oyunları Öğretmeni  Ayşenur Neşeli’ye , sergide emeği geçen öğretmen , okul personellerine , Türkiye’nin tek yeraltı seramik müzesi olan Güray Müze’nin kapılarını sergi için açan Mustafa Güray Tüysüz’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.