Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Türkiyem Bölgeler Projesini Gerçekleştirdi

EĞİTİM 12.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Türkiyem Bölgeler Projesini Gerçekleştirdi

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Döneminde 14 haftalık bir proje gerçekleştirdiler.
  Proje koordinatörü Okul Öncesi Öğretmeni Emel Türk rehberliğinde okul öğrencilerine ülkemizin 7 Bölgesinin kültürel yapısı, folkloru ,geleneksel özellikleri , coğrafi özellikleri , doğası , iklimi , şivesi ve bölgeyle özdeşleşmiş ürünleri tanıtıldı.   Okul öğrencileri bu proje kapsamında ülkemizin 7 bölgesine ait birçok yöresel lezzetin tadına bakma fırsatı buldular. Bölgelere ait yöresel kıyafetler giyen öğrenciler güzel kareler oluşturdular.   Okul müdürü Kenan Tekin, Milli ve manevi değerlerimize vurgu yapan, öz benliğimizi ve kültürümüzü öğrencilerimize tanıtan bu projede emeği geçen proje koordinatörü öğretmene, öğrencilere ve okul velilerine teşekkür etti. Okul İdaresi tarafından projede emeği olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi.
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Döneminde 14 haftalık bir proje gerçekleştirdiler.

 

Proje koordinatörü Okul Öncesi Öğretmeni Emel Türk rehberliğinde okul öğrencilerine ülkemizin 7 Bölgesinin kültürel yapısı, folkloru ,geleneksel özellikleri , coğrafi özellikleri , doğası , iklimi , şivesi ve bölgeyle özdeşleşmiş ürünleri tanıtıldı.

 

Okul öğrencileri bu proje kapsamında ülkemizin 7 bölgesine ait birçok yöresel lezzetin tadına bakma fırsatı buldular. Bölgelere ait yöresel kıyafetler giyen öğrenciler güzel kareler oluşturdular.

 

Okul müdürü Kenan Tekin, Milli ve manevi değerlerimize vurgu yapan, öz benliğimizi ve kültürümüzü öğrencilerimize tanıtan bu projede emeği geçen proje koordinatörü öğretmene, öğrencilere ve okul velilerine teşekkür etti. Okul İdaresi tarafından projede emeği olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.