MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Viyana Turizm Fuarı başladı

TURİZM 16.01.2020 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Viyana Turizm Fuarı başladı

Avusturya’nın başkenti Viyana’da 19 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek olan fuar bugün başladı.
  Avusturya’nın başkenti Viyana’da 19 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek olan fuar bugün başladı.   Avusturya’nın en önemli turizm fuarına KAP-HİB çatısı altında Kapadokya’nın tanıtımı için katılan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, standa gelen ziyaretçileri ağırlayarak bölge hakkında bilgilendirmede bulunarak misafirleri Kapadokya’ya davet ediyor.   Kapadokya adına Avusturya fuarına katılan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Avusturya’lıların Türkiye’ye özelliklede Kapadokya’ya çok büyük hayranlıkları olduğunu söyledi.   TRT Haber’e değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktürk, “Yurt içi ve yurt dışı fuarlarla dünyada bir başka örneği bulunmayan doğal güzelliklere sahip olan bölgemizi tanıtarak yerli ve yabancı turist sayısında artışı hedeflemekteyiz. Dedi.
Avusturya’nın başkenti Viyana’da 19 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek olan fuar bugün başladı.

 

Avusturya’nın başkenti Viyana’da 19 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek olan fuar bugün başladı.

 

Avusturya’nın en önemli turizm fuarına KAP-HİB çatısı altında Kapadokya’nın tanıtımı için katılan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, standa gelen ziyaretçileri ağırlayarak bölge hakkında bilgilendirmede bulunarak misafirleri Kapadokya’ya davet ediyor.

 

Kapadokya adına Avusturya fuarına katılan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Avusturya’lıların Türkiye’ye özelliklede Kapadokya’ya çok büyük hayranlıkları olduğunu söyledi.

 

TRT Haber’e değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktürk, “Yurt içi ve yurt dışı fuarlarla dünyada bir başka örneği bulunmayan doğal güzelliklere sahip olan bölgemizi tanıtarak yerli ve yabancı turist sayısında artışı hedeflemekteyiz. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.