MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Voleybolcular çeyrek final hakkı kazandı

SPOR 17.12.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Voleybolcular çeyrek final hakkı kazandı

13-15 Aralık 2019 tarihlerinde Sivas’ta yapılan Analig Voleybol müsabakalarında Kız ve Erkek takımları gruptan çıkarak çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.
  NEVŞEHİR(MHA) 13-15 Aralık 2019 tarihlerinde Sivas’ta yapılan Analig Voleybol müsabakalarında Kız ve Erkek takımları gruptan çıkarak çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.   Sivas, Kayseri, Aksaray, Ankara, Niğde ile mücadele eden sporcular kıyasıya geçen müsabakalardan başarı ile dönmeleri ilimiz adına gurur kaynağı oldu.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederek 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde Niğde de düzenlenecek olan Analig Çeyrek Final müsabakalarında da başarılarla dönmeleri dileyerek, sporcuların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
13-15 Aralık 2019 tarihlerinde Sivas’ta yapılan Analig Voleybol müsabakalarında Kız ve Erkek takımları gruptan çıkarak çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) 13-15 Aralık 2019 tarihlerinde Sivas’ta yapılan Analig Voleybol müsabakalarında Kız ve Erkek takımları gruptan çıkarak çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

 

Sivas, Kayseri, Aksaray, Ankara, Niğde ile mücadele eden sporcular kıyasıya geçen müsabakalardan başarı ile dönmeleri ilimiz adına gurur kaynağı oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederek 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde Niğde de düzenlenecek olan Analig Çeyrek Final müsabakalarında da başarılarla dönmeleri dileyerek, sporcuların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.