Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Voleybolda rakip Aksaray temsilcisi Kuzeyboru

SPOR 25.10.2019 - 09:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Voleybolda rakip Aksaray temsilcisi Kuzeyboru

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Aksaray temsilcisi Kuzeyboru ile karşılaşacak.
  Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Nahit Cantürk yönetimindeki Nevşehir Belediyespor, 27 Ekim 2019 Pazar günü deplasmanda Kuzeyboru ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında karşılaştığı Kahramankazan Belediye ve sonrasında kendi evindeki Merinos maçlarından 3-1’lik skorlarla ayrılan ve ligde 6 puanla 3. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip kendisi gibi 6 puana sahip olan Kuzeyboru karşısında galibiyet arayacak.   Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde iki komşu şehri karşı karşıya getirecek olan müsabaka Aksaray Spor Salonunda saat 14.00’da başlayacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Aksaray temsilcisi Kuzeyboru ile karşılaşacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Nahit Cantürk yönetimindeki Nevşehir Belediyespor, 27 Ekim 2019 Pazar günü deplasmanda Kuzeyboru ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında karşılaştığı Kahramankazan Belediye ve sonrasında kendi evindeki Merinos maçlarından 3-1’lik skorlarla ayrılan ve ligde 6 puanla 3. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip kendisi gibi 6 puana sahip olan Kuzeyboru karşısında galibiyet arayacak.

 

Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde iki komşu şehri karşı karşıya getirecek olan müsabaka Aksaray Spor Salonunda saat 14.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.