MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yüksel MHP Genel Merkezine Resmi Başvuruyu Yaptı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2015 - 18:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yüksel MHP Genel Merkezine Resmi Başvuruyu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, MHP Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı. MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıklayan Sait Yüksel MHP Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu yaparak 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bende varım dedi. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine MHP Genel Merkezi’nde açıklamada bulunan Yüksel, ‘’ Allah’ın izni ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP iktidarı ile Türkiye ve Nevşehir şahlanacaktır. Bugün itibarıyla partimiz genel merkezinde resmi başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. 7 Haziran 2015 seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, MHP Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı.
MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıklayan Sait Yüksel MHP Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu yaparak 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bende varım dedi.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine MHP Genel Merkezi’nde açıklamada bulunan Yüksel, ‘’ Allah’ın izni ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP iktidarı ile Türkiye ve Nevşehir şahlanacaktır. Bugün itibarıyla partimiz genel merkezinde resmi başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. 7 Haziran 2015 seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
 



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.