MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ya Lale Haber Olmasaydı ?

NEVŞEHİR 24.04.2017 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ya Lale Haber Olmasaydı ?

Lale Haber düşüncenin erdemi ve yüceliği ideali çerçevesinde, doğrunun ve güzelin kalesi olmaya devam ediyor.
Lale Haber  düşüncenin erdemi ve yüceliği ideali çerçevesinde, doğrunun ve güzelin kalesi olmaya devam ediyor.   “Düşünce adamı bir zümrenin emir kulu değildir. Hiçbir merkezden talimat almaz.   Bir partiye bağlı olmayabilir. Ama tarihe angajedir. Yani vatandaş olarak vazifeleri vardır: Belli savaşları kabul etmesi, belli tehlikeleri göze alması lazımdır. Bir devrin şuuru olmak zorundadır o.    Başlıca vazifesi: Bütün hakikatleri yoklamak, bütün yalanların maskesini yırtmak, kalabalığa doğruyu göstermek. Bazen yangın kulesindeki nöbetçi olacaktır, bazen engine açılan geminin kılavuzu…”   Yazılmayanları yazan, takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com , şehir gündemini belirlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Külliyesinde takip edilen tek haber sitesi….   Lale Haber ekibi olarak yılmadan usanmadan hak yolunda yürümeye devam edeceğiz..... Duymayanlara duyurulur.   Rızkımızı veren Huda´dır kula minnet eylemem     MİNNET EYLEMEM Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme   Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün buldum bugün yerim,Hak kerimdir yarına Zerrece tamahım yoktur şu Dünya varına Rızkımı veren Huda´dır kula minnet eylemem   Ey Nesimi, Can Nesimi ol Gani mihman iken Yarın şefaatçim Ahmed-i Muhtar iken Cümlelerin rızkını veren ol Gani Serdar iken Yeryüzünün Halifesi Hünkara minnet eylemem                           NESİMİ  
Lale Haber düşüncenin erdemi ve yüceliği ideali çerçevesinde, doğrunun ve güzelin kalesi olmaya devam ediyor.

Lale Haber  düşüncenin erdemi ve yüceliği ideali çerçevesinde, doğrunun ve güzelin kalesi olmaya devam ediyor.

 

“Düşünce adamı bir zümrenin emir kulu değildir. Hiçbir merkezden talimat almaz.

 

Bir partiye bağlı olmayabilir. Ama tarihe angajedir. Yani vatandaş olarak vazifeleri vardır: Belli savaşları kabul etmesi, belli tehlikeleri göze alması lazımdır. Bir devrin şuuru olmak zorundadır o. 

 

Başlıca vazifesi: Bütün hakikatleri yoklamak, bütün yalanların maskesini yırtmak, kalabalığa doğruyu göstermek. Bazen yangın kulesindeki nöbetçi olacaktır, bazen engine açılan geminin kılavuzu…”

 

Yazılmayanları yazan, takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com , şehir gündemini belirlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Külliyesinde takip edilen tek haber sitesi….

 

Lale Haber ekibi olarak yılmadan usanmadan hak yolunda yürümeye devam edeceğiz..... Duymayanlara duyurulur.  

Rızkımızı veren Huda´dır kula minnet eylemem

 

 

MİNNET EYLEMEM

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem

Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem

Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi

İblisin talim ettiği yola minnet eyleme

 

Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına

Bugün buldum bugün yerim,Hak kerimdir yarına

Zerrece tamahım yoktur şu Dünya varına

Rızkımı veren Huda´dır kula minnet eylemem

 

Ey Nesimi, Can Nesimi ol Gani mihman iken

Yarın şefaatçim Ahmed-i Muhtar iken

Cümlelerin rızkını veren ol Gani Serdar iken

Yeryüzünün Halifesi Hünkara minnet eylemem

                          NESİMİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.