Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yabancılar için kent rehberi hazırlandı

NEVŞEHİR 15.10.2020 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yabancılar için kent rehberi hazırlandı

Nevşehir Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Birliğince finanse edilen Yabancılar için Kent Rehberi basımı tamamlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Birliğince finanse edilen Yabancılar için Kent Rehberi basımı tamamlandı.     Türkçe, Arapça, Farsça ve İngilizce olarak basımı gerçekleştirilen rehber ilk olarak Vali İnci Sezer Becel'e takdim edildi.    Şehrimizde yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını sağlamak ve bilgilendirme amacıyla düzenlenen bu rehber faydalı ve pratik bilgiler içermekte. Yapılan çalışma ile yabancıların şehrimizle olan uyumlarını; şehrimizde bulunan kamu kurumları ve toplumla olan ilişkilerini kolaylaştırması hedeflendi.  
Nevşehir Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Birliğince finanse edilen Yabancılar için Kent Rehberi basımı tamamlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Birliğince finanse edilen Yabancılar için Kent Rehberi basımı tamamlandı.  

 

Türkçe, Arapça, Farsça ve İngilizce olarak basımı gerçekleştirilen rehber ilk olarak Vali İnci Sezer Becel'e takdim edildi. 

 

Şehrimizde yaşayan yabancıların sosyal uyumlarını sağlamak ve bilgilendirme amacıyla düzenlenen bu rehber faydalı ve pratik bilgiler içermekte. Yapılan çalışma ile yabancıların şehrimizle olan uyumlarını; şehrimizde bulunan kamu kurumları ve toplumla olan ilişkilerini kolaylaştırması hedeflendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.