Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yakalama Kararı Olan 9 Kişiden 2'si Tutuklandı

GÜNCEL 19.03.2018 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yakalama Kararı Olan 9 Kişiden 2'si Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde hakkında arama kararı olan 9 kişi yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonrasında 9 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında parada sahtecilik suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. ve ailenin korunması suçundan aranan M.Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   Polis ekipleri tarafından çeşitli suçlardan dolayı arama kararı olan ve yakalanan diğer 7 kişi ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde hakkında arama kararı olan 9 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonrasında 9 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında parada sahtecilik suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. ve ailenin korunması suçundan aranan M.Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Polis ekipleri tarafından çeşitli suçlardan dolayı arama kararı olan ve yakalanan diğer 7 kişi ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.