Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yakatarla köyünde defineci muamması!

GÜNCEL 07.05.2020 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yakatarla köyünde defineci muamması!

Geçtiğimiz günlerde kaçak kazı yaptıkları esnada göçüğün altında kalan 3 kişiden 1’i feci şekilde can vermişti. Ancak, bu olayda muammalar sürüyor.
  Geçtiğimiz günlerde kaçak kazı yaptıkları esnada göçüğün altında kalan 3 kişiden 1’i feci şekilde can vermişti. Ancak, bu olayda muammalar sürüyor.   Define için köye gelen ve köyle alakaları olmayan bu 3 kişi bir evin avlusundan girerek tam orta yerinde kazı yaptı. Kazıda Kayserili M.İ. isimli şahıs göçük altında kalarak feci şekilde can verdi.   Ancak, köyden bu işle ilgili sorumlu tutulacak kimse bulunamadı. Köylünün bazı tahminlerine göre bu 3 kişi kazıya günler öncesinden başladığı iddia edildi. Peki durum böyle ise köyden bu insanları gören duyan olmadı mı? Definecilerin köyden biri ile irtibatı var mı? Köyden bu kişilere önderlik edenler var mı?  Kazı yapılan avlunun sahibi kim? Bu insanlar ile irtibatı veya ilişiği var mı?, Tuzköy Jandarma ekipleri köyde nasıl bir araştırma yaptı?, İncelemeler yetersiz mi geldi?,  Gözaltına alınan S.T. ve B.S. isimli şahısların durumu ne? Jandarma olay yerinde nasıl bir güvenlik önlemi aldı? Göçüğün olduğu çukur şerit ile çevrildi mi?   İşte tüm bu sorular köylüler ve vatandaşlar arasında konuşulmaya devam ederken, gözaltında ki şahısların verecekleri ifadelerde bu sorulara açıklık getireceği tahmin ediliyor.
Geçtiğimiz günlerde kaçak kazı yaptıkları esnada göçüğün altında kalan 3 kişiden 1’i feci şekilde can vermişti. Ancak, bu olayda muammalar sürüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde kaçak kazı yaptıkları esnada göçüğün altında kalan 3 kişiden 1’i feci şekilde can vermişti. Ancak, bu olayda muammalar sürüyor.

 

Define için köye gelen ve köyle alakaları olmayan bu 3 kişi bir evin avlusundan girerek tam orta yerinde kazı yaptı. Kazıda Kayserili M.İ. isimli şahıs göçük altında kalarak feci şekilde can verdi.

 

Ancak, köyden bu işle ilgili sorumlu tutulacak kimse bulunamadı. Köylünün bazı tahminlerine göre bu 3 kişi kazıya günler öncesinden başladığı iddia edildi. Peki durum böyle ise köyden bu insanları gören duyan olmadı mı? Definecilerin köyden biri ile irtibatı var mı? Köyden bu kişilere önderlik edenler var mı?  Kazı yapılan avlunun sahibi kim? Bu insanlar ile irtibatı veya ilişiği var mı?, Tuzköy Jandarma ekipleri köyde nasıl bir araştırma yaptı?, İncelemeler yetersiz mi geldi?,  Gözaltına alınan S.T. ve B.S. isimli şahısların durumu ne? Jandarma olay yerinde nasıl bir güvenlik önlemi aldı? Göçüğün olduğu çukur şerit ile çevrildi mi?

 

İşte tüm bu sorular köylüler ve vatandaşlar arasında konuşulmaya devam ederken, gözaltında ki şahısların verecekleri ifadelerde bu sorulara açıklık getireceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.