Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yakında talan başlarsa hiç şaşırmayın

SİYASET 26.10.2019 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yakında talan başlarsa hiç şaşırmayın

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinin geleceğini ilgilendiren yasayı işte bu sözlerle değerlendirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinin geleceğini ilgilendiren yasayı işte bu sözlerle değerlendirdi.   Başkan Gülmez, “Kapadokya'ya birileri geldiler Balon şirketlerini satın aldılar. Sonra kaçak yapıları yerel seçimlerden sonra benim kontrolümde yıkılacak dedi. Devletin başı göstermelik birkaç yıkım oldu. Bir de baktık gündemde olmadığı halde TBMM de Kapadokya alan yasası görüşülmeye başlandı. Yasa kabul edildi. AKP Nevşehir Milletvekilleri bu yasanın çıkmasını büyük bir başarı olarak değerlendirdiler. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bu yasanın bir proje yasası ve aynı zamanda talan yasası olduğunu anlattım. Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım Kaya "Yasanın iptali için Anayasa mahkemesine CHP olarak başvuru yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı tarafından Kapadokya Milli Park olmaktan çıkarıldı. Yakında talan başlarsa şaşmayın” dedi.
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinin geleceğini ilgilendiren yasayı işte bu sözlerle değerlendirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinin geleceğini ilgilendiren yasayı işte bu sözlerle değerlendirdi.

 

Başkan Gülmez, “Kapadokya'ya birileri geldiler Balon şirketlerini satın aldılar. Sonra kaçak yapıları yerel seçimlerden sonra benim kontrolümde yıkılacak dedi. Devletin başı göstermelik birkaç yıkım oldu. Bir de baktık gündemde olmadığı halde TBMM de Kapadokya alan yasası görüşülmeye başlandı. Yasa kabul edildi. AKP Nevşehir Milletvekilleri bu yasanın çıkmasını büyük bir başarı olarak değerlendirdiler. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bu yasanın bir proje yasası ve aynı zamanda talan yasası olduğunu anlattım. Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım Kaya "Yasanın iptali için Anayasa mahkemesine CHP olarak başvuru yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı tarafından Kapadokya Milli Park olmaktan çıkarıldı. Yakında talan başlarsa şaşmayın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.