Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yakup Dinler, Litvanya’nın Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı

GÜNCEL 14.08.2019 - 12:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yakup Dinler, Litvanya’nın Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler (KAPTİD) Derneği başkanı Yakup Dinler, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı.
  KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı. Yaklaşık 1 ay öncesi Litvanya Cumhuriyeti tarafından Nevşehir Fahri Konsolusu olarak ataması yapılan Yakup Dinler, Dışişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da imzalaması sonrasında resmen Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı. Yakup Dinler Nevşehir merkezli olmak üzere Kayseri, Kırşehir ve Aksaray'dan da sorumlu olarak görev yapacak. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu atanmasından dolayı tebrik ederiz.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler (KAPTİD) Derneği başkanı Yakup Dinler, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı. Yaklaşık 1 ay öncesi Litvanya Cumhuriyeti tarafından Nevşehir Fahri Konsolusu olarak ataması yapılan Yakup Dinler, Dışişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da imzalaması sonrasında resmen Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olarak atandı.

Yakup Dinler Nevşehir merkezli olmak üzere Kayseri, Kırşehir ve Aksaray'dan da sorumlu olarak görev yapacak.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’i Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu atanmasından dolayı tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.