Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yalın liderlik eğitimleri başladı

NEVŞEHİR 23.12.2019 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yalın liderlik eğitimleri başladı

Kapadokya Teknopark tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen “İmalat Sektöründe Uygulamalı Yalın Üretim Teknikleri ile Yalın Liderlik Eğitimi” başladı.
NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Teknopark tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen “İmalat Sektöründe Uygulamalı Yalın Üretim Teknikleri ile Yalın Liderlik Eğitimi” başladı. İşletme sahibi, üst yönetim, orta kademe yöneticiler (stok vb), satın alma, işletme, planlama, proje-iş geliştirme sorumluları, operasyonel çalışanlar (depo, lojistik, bakım-onarım vb),firma/kurum içi yalın üretim uygulama sorumluları, üretim, bakım ve mühendislik birimlerinde çalışan mühendisler, teknisyenler ile bu alanlarda kariyer geliştirmeyi hedefleyen çalışanlar düzenlenecek olan eğitime ücretsiz olarak katılabilirler.   Kapadokya Teknopark Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek ve toplamda 48 saat sürecek olan eğitimin ana başlıkları şu şekilde:   Yalın Dönüşüm kavramı. Yalın üretim, yalın yönetim ve yalın lider kavramları. Japon kültürü. Muda Muri ve Mura kavramları Yalın liderlik. Yalın üretimin temel kavramları. 5S 5S, Toyota Üretim Sistemleri. Planlama kavramı. Sürekli akış ve takt kavramı Sürekli iyileştirme (Kaizen), Toyota Üretim Sistemi ve bileşenleri. Kanban ve uygulamaları Sürekli iyileştirme (Kaizen), Jidouka ve Poka-Yoke sistemleri Sürekli iyileştirme (Kaizen), Sürekli iyileştirme (Kaizen) Örnekleri, Uygulamalar TPM, Hoshin Kanri. Kestirimci ve önleyici bakım kavramları TPM ve Kalite. Kalite – maliyet ilişkisi. TPM. SMED TPM Uygulamaları. OEE ve Gemba kavramı.
Kapadokya Teknopark tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen “İmalat Sektöründe Uygulamalı Yalın Üretim Teknikleri ile Yalın Liderlik Eğitimi” başladı.

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Teknopark tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen “İmalat Sektöründe Uygulamalı Yalın Üretim Teknikleri ile Yalın Liderlik Eğitimi” başladı.

İşletme sahibi, üst yönetim, orta kademe yöneticiler (stok vb), satın alma, işletme, planlama, proje-iş geliştirme sorumluları, operasyonel çalışanlar (depo, lojistik, bakım-onarım vb),firma/kurum içi yalın üretim uygulama sorumluları, üretim, bakım ve mühendislik birimlerinde çalışan mühendisler, teknisyenler ile bu alanlarda kariyer geliştirmeyi hedefleyen çalışanlar düzenlenecek olan eğitime ücretsiz olarak katılabilirler.

 

Kapadokya Teknopark Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek ve toplamda 48 saat sürecek olan eğitimin ana başlıkları şu şekilde:

 

Yalın Dönüşüm kavramı. Yalın üretim, yalın yönetim ve yalın lider kavramları. Japon kültürü. Muda Muri ve Mura kavramları

Yalın liderlik. Yalın üretimin temel kavramları. 5S

5S, Toyota Üretim Sistemleri. Planlama kavramı. Sürekli akış ve takt kavramı

Sürekli iyileştirme (Kaizen), Toyota Üretim Sistemi ve bileşenleri. Kanban ve uygulamaları

Sürekli iyileştirme (Kaizen), Jidouka ve Poka-Yoke sistemleri

Sürekli iyileştirme (Kaizen),

Sürekli iyileştirme (Kaizen) Örnekleri, Uygulamalar

TPM, Hoshin Kanri. Kestirimci ve önleyici bakım kavramları

TPM ve Kalite. Kalite – maliyet ilişkisi. TPM. SMED

TPM Uygulamaları. OEE ve Gemba kavramı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.