MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar,'Başkan Erdoğan'ın izinde adım adım ilerlemeye devam'

SİYASET 13.02.2020 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar,'Başkan Erdoğan'ın izinde adım adım ilerlemeye devam'

AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehrin her kesimine dokunmaya, onların dertlerini dinlemeye, çözüm üretemeye yılmadan, durmadan devam ediyor.
NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehrin her kesimine dokunmaya, onların dertlerini dinlemeye, çözüm üretemeye yılmadan, durmadan devam ediyor.   İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın başkanlığındaki AK Parti heyeti esnaf odalarını, esnaf ve sanatkarları, geçtiğimiz dönemlerde parti yönetimlerinde görev alan isimleri ziyaret edip istişarelerde bulunmaya devam ediyor.   Başkan Yanar, "Biz her zaman bir ve beraber Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde adım adım ilerlemeye devam ettik. ‪Geçmiş dönem İl Yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret edip Hasbihal ederek muhabbet dolu bir gün geçirdik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehrin her kesimine dokunmaya, onların dertlerini dinlemeye, çözüm üretemeye yılmadan, durmadan devam ediyor.

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehrin her kesimine dokunmaya, onların dertlerini dinlemeye, çözüm üretemeye yılmadan, durmadan devam ediyor.

 

İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın başkanlığındaki AK Parti heyeti esnaf odalarını, esnaf ve sanatkarları, geçtiğimiz dönemlerde parti yönetimlerinde görev alan isimleri ziyaret edip istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

 

Başkan Yanar, "Biz her zaman bir ve beraber Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde adım adım ilerlemeye devam ettik. ‪Geçmiş dönem İl Yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret edip Hasbihal ederek muhabbet dolu bir gün geçirdik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.