Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar, 'Bu millet fedakarlığınızı ve kahramanlığınızı unutmayacak'

NEVŞEHİR 19.03.2020 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar, 'Bu millet fedakarlığınızı ve kahramanlığınızı unutmayacak'

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan korona salgınına karşı görev yapan sağlık ekiplerine moral desteği verdi.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan korona salgınına karşı görev yapan sağlık ekiplerine moral desteği verdi.   AK Parti İl Başkanı Yanar, Mart ayı başlarından bu yana Ülkemizde baş gösteren korona salgınının, hastanelerde ve gezici ekiplerle hizmet veren sağlık ekiplerini daha fazla zorladığını belirterek, hastalarla ilk teması kurmak zorunda kalan sağlık çalışanlarının, testlerin uygulanması, tedavi süreçleri, iş saatlerinin uzaması ve ölümlü vakalara şahitlik etmesi nedeniyle sabırla işlerine devam etiklerini söyledi.   Bu süreçte sağlık çalışanlarının yaşadıkları zorlukların farkında olduklarını ve onların yanında olduklarını ifade eden Yanar, “ 1915’te Cephede, 15 Temmuz’da sokakta ve bugün yine vatanın sıhhati için ayaktasınız. Bu Necip millet kahramanlıklarınızı hiç bir zaman unutmayacak. eri kapsamında önce insan şiarıyla bizlere “Olmaya devlet Hükümetimizin ve Bakanlığımızın tedbirlten sağlıkçılarımız, bir nefeslik sıhhat için nefesler tükeCihan’da bir nefes sıhhat gibi” sözünü yaşatan, sonra ilk ziyaret edakarlıklar ilacımız, varınız varlığımızdır. Bu sıkıntılı süreci atlattıktan yaptığınız fprogramımızda sizlerle hasret gidereceğiz” diye konuştu.   “Sağlığın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak anladığımız kritik günlerden geçiyoruz” diyen Yanar, şöyle konuştu;   “Bu günlerin en önemli faktörleri olan büyük risk altında, en zor sınavı veren, fedakar, cefakar kıymetli sağlık sektörü çalışanlarımız sizlere minnet borçluyuz. Hem sizler için hem de toplum sağlığı açısından tedbir amaçlı sizlerin yanına gelemiyoruz lakin sizlere bir telefon kadar uzaklıktayız. Sizler bizler için nasıl ki mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyorsanız bizler de sizlerin 7/24 hizmetinizdeyiz.”   “NEVŞEHİR EVİNDE” AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar; “Bu arada, “Canın, Benim Canım” diyerek çalışan emektar sağlıkçılarımız ,Bizler Evlerimizdeyiz, sizler bizler için canla başla mücadele ederken bizler sizler için 14 gün kuralına uyup zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz ve de evlerimizdeyiz. İçinde bulunduğumuz zor zamanları beraber atlattığımız sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Ne rehavet, ne panik. Tedbir, dikkat, özen” şeklinde konuştu.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan korona salgınına karşı görev yapan sağlık ekiplerine moral desteği verdi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan korona salgınına karşı görev yapan sağlık ekiplerine moral desteği verdi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Mart ayı başlarından bu yana Ülkemizde baş gösteren korona salgınının, hastanelerde ve gezici ekiplerle hizmet veren sağlık ekiplerini daha fazla zorladığını belirterek, hastalarla ilk teması kurmak zorunda kalan sağlık çalışanlarının, testlerin uygulanması, tedavi süreçleri, iş saatlerinin uzaması ve ölümlü vakalara şahitlik etmesi nedeniyle sabırla işlerine devam etiklerini söyledi.

 

Bu süreçte sağlık çalışanlarının yaşadıkları zorlukların farkında olduklarını ve onların yanında olduklarını ifade eden Yanar, “ 1915’te Cephede, 15 Temmuz’da sokakta ve bugün yine vatanın sıhhati için ayaktasınız. Bu Necip millet kahramanlıklarınızı hiç bir zaman unutmayacak. eri kapsamında önce insan şiarıyla bizlere “Olmaya devlet Hükümetimizin ve Bakanlığımızın tedbirlten sağlıkçılarımız, bir nefeslik sıhhat için nefesler tükeCihan’da bir nefes sıhhat gibi” sözünü yaşatan, sonra ilk ziyaret edakarlıklar ilacımız, varınız varlığımızdır. Bu sıkıntılı süreci atlattıktan yaptığınız fprogramımızda sizlerle hasret gidereceğiz” diye konuştu.

 

“Sağlığın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak anladığımız kritik günlerden geçiyoruz” diyen Yanar, şöyle konuştu;

 

“Bu günlerin en önemli faktörleri olan büyük risk altında, en zor sınavı veren, fedakar, cefakar kıymetli sağlık sektörü çalışanlarımız sizlere minnet borçluyuz. Hem sizler için hem de toplum sağlığı açısından tedbir amaçlı sizlerin yanına gelemiyoruz lakin sizlere bir telefon kadar uzaklıktayız. Sizler bizler için nasıl ki mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyorsanız bizler de sizlerin 7/24 hizmetinizdeyiz.”

 

“NEVŞEHİR EVİNDE”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar; “Bu arada, “Canın, Benim Canım” diyerek çalışan emektar sağlıkçılarımız ,Bizler Evlerimizdeyiz, sizler bizler için canla başla mücadele ederken bizler sizler için 14 gün kuralına uyup zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz ve de evlerimizdeyiz. İçinde bulunduğumuz zor zamanları beraber atlattığımız sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Ne rehavet, ne panik. Tedbir, dikkat, özen” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.