MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar'dan Sarıaslan'a 'Turist Ömer' benzetmesi

SİYASET 03.10.2019 - 08:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar'dan Sarıaslan'a 'Turist Ömer' benzetmesi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, TBMM’de konuşan CHP milletvekili Faruk Sarıaslan’a çok sert cevap verdi.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada halkla hemhal olmamış Nevşehir’de bir otobüs durağını sorsan yerini gösteremeyecek olan CHP’li vekil adeta Nevşehir’e turistlik ziyaretlere geldiğini söyledi.   Yanar açıklamasında, “CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan bugün TBMM’nin 27.dönem 3. yasama yılının açılında yaptığı konuşmasıyla tam anlamıyla büyük bir talihsizliğe imza atmıştır. Seçildiği günden bu zamana kadar kaç kez Nevşehir İl sınırları içinde bulunmuş ve halkla hemhal olmuştur. O kadar ki seçim sürecinde dahi şehri gezmeye tenezzül etmeyen, şehrimize ziyaret amaçlı gelen bir turist Meteris meydanını sorsa adres tarifi yapamayacak, otobüs durağının yerini sorsa bilmeyecekken çıkmış Meclis kürsüsünden mesnetsizce açıklamalarda bulunuyor. Nevşehir’in AK Kadroları olarak Hükümetimizin politikaları doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Nevşehir’in asbestli borulardan su içtiğini iddia eden CHP Vekili haliyle şehirde bulunmadığı için cadde cadde sokak sokak yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı da bilmesi mümkün değildir. Kozaklı ilçemizde hali hazırda ki Fizik Tedavi Hastanemiz Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Kozaklı’dan yol üstü uğrak vermek suretiyle geçen Sarıarslan’ın bundan haberdar olmasını beklemekte tabikide mümkün değildir. Kozaklı Devlet Hastanemiz proje aşamasındadır, Milletvekillerimiz, Kozaklı Belediye Başkanımız ve teşkilatımızın süreci sıkı takibi sonucunda inanıyorum ki çok kısa bir zamanda halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Nevşehir Valimiz ile ilgili sözleri ise tamamen abesle iştigaldir ki halkımıza hizmet etme heyecanıyla dolu olan Valimiz gecesini gündüzüne katmaktadır. Kısacası Nevşehir’e hizmet etme aşkıyla değild e asparagas sözlerle popülerlik peşinde olan Sarıaslan’ın Meclis kürsüsündeki Milletvekillerimizi ve Belediye Başkanımızı hedef alan sözlerini mesnetsiz ve talihsiz sözler dizisi olarak nitelendiriyorum. Bizler; milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Tüm kademe teşkilatlarımız ve bütün bürokratlarıyla şehrimize en iyi hizmetin gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Lafla değil icatlarla halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, TBMM’de konuşan CHP milletvekili Faruk Sarıaslan’a çok sert cevap verdi.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada halkla hemhal olmamış Nevşehir’de bir otobüs durağını sorsan yerini gösteremeyecek olan CHP’li vekil adeta Nevşehir’e turistlik ziyaretlere geldiğini söyledi.

 

Yanar açıklamasında, “CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan bugün TBMM’nin 27.dönem 3. yasama yılının açılında yaptığı konuşmasıyla tam anlamıyla büyük bir talihsizliğe imza atmıştır. Seçildiği günden bu zamana kadar kaç kez Nevşehir İl sınırları içinde bulunmuş ve halkla hemhal olmuştur. O kadar ki seçim sürecinde dahi şehri gezmeye tenezzül etmeyen, şehrimize ziyaret amaçlı gelen bir turist Meteris meydanını sorsa adres tarifi yapamayacak, otobüs durağının yerini sorsa bilmeyecekken çıkmış Meclis kürsüsünden mesnetsizce açıklamalarda bulunuyor. Nevşehir’in AK Kadroları olarak Hükümetimizin politikaları doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Nevşehir’in asbestli borulardan su içtiğini iddia eden CHP Vekili haliyle şehirde bulunmadığı için cadde cadde sokak sokak yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı da bilmesi mümkün değildir. Kozaklı ilçemizde hali hazırda ki Fizik Tedavi Hastanemiz Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Kozaklı’dan yol üstü uğrak vermek suretiyle geçen Sarıarslan’ın bundan haberdar olmasını beklemekte tabikide mümkün değildir. Kozaklı Devlet Hastanemiz proje aşamasındadır, Milletvekillerimiz, Kozaklı Belediye Başkanımız ve teşkilatımızın süreci sıkı takibi sonucunda inanıyorum ki çok kısa bir zamanda halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Nevşehir Valimiz ile ilgili sözleri ise tamamen abesle iştigaldir ki halkımıza hizmet etme heyecanıyla dolu olan Valimiz gecesini gündüzüne katmaktadır. Kısacası Nevşehir’e hizmet etme aşkıyla değild e asparagas sözlerle popülerlik peşinde olan Sarıaslan’ın Meclis kürsüsündeki Milletvekillerimizi ve Belediye Başkanımızı hedef alan sözlerini mesnetsiz ve talihsiz sözler dizisi olarak nitelendiriyorum. Bizler; milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Tüm kademe teşkilatlarımız ve bütün bürokratlarıyla şehrimize en iyi hizmetin gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Lafla değil icatlarla halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.