Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar durmadan, yılmadan yoluna devam ediyor

SİYASET 02.10.2019 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar durmadan, yılmadan yoluna devam ediyor

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında Kozaklıda İlçe teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında Kozaklıda İlçe teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi.   Kozaklı Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Yanar, “Durmadan, Yılmadan, Usanmadan ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü verirken, teşkilatımızla hemhal oluyoruz. ‪‪Teşkilatımız ile istişare toplantımız öncesinde Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis üyemiz ile birlikte Kozaklılı hemşerilerimizi ziyaret edip, esnafımıza hayırlı işler diledik. Seçimden seçime değil, her zaman hemhal olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında Kozaklıda İlçe teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında Kozaklıda İlçe teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi.

 

Kozaklı Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Yanar, “Durmadan, Yılmadan, Usanmadan ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü verirken, teşkilatımızla hemhal oluyoruz. ‪‪Teşkilatımız ile istişare toplantımız öncesinde Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis üyemiz ile birlikte Kozaklılı hemşerilerimizi ziyaret edip, esnafımıza hayırlı işler diledik. Seçimden seçime değil, her zaman hemhal olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.