Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar esnaf ziyaretlerinde Başkan Arı'ya da teşekkür etti

SİYASET 24.07.2020 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar esnaf ziyaretlerinde Başkan Arı'ya da teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, iktidar partisinin il başkanı olmasının da etkisiyle esnaf ziyaretlerinde bulunan tek siyasi parti il başkanı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, iktidar partisinin il başkanı olmasının da etkisiyle esnaf ziyaretlerinde bulunan tek siyasi parti il başkanı.   Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve özellikle son aylardaki pandemi döneminde hükümetin çalışmalarıyla ilgili halkın görüşlerini soran Başkan Yanar, esnaflardan bu konuda ekseriyetle olumlu geri dönüşümler aldı.   Esnaf ziyaretleri esnasında son dönemlerde Nevşehir'de belediyenin yaptığı yol ve kaldırım düzenlemelerine de teşekkür etmeyi unutmayan Başkan Yanar, "Çiçek gibi olan sokaklarımızda esnaf ziyaretlerimizdeyiz. ‪Esnafımız yapılan hizmetlerden memnun.   ‪Teşekkürler Başkanım Rasim Ari ,teşekkürler" yorumunda bulundu.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, iktidar partisinin il başkanı olmasının da etkisiyle esnaf ziyaretlerinde bulunan tek siyasi parti il başkanı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, iktidar partisinin il başkanı olmasının da etkisiyle esnaf ziyaretlerinde bulunan tek siyasi parti il başkanı.

 

Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve özellikle son aylardaki pandemi döneminde hükümetin çalışmalarıyla ilgili halkın görüşlerini soran Başkan Yanar, esnaflardan bu konuda ekseriyetle olumlu geri dönüşümler aldı.

 

Esnaf ziyaretleri esnasında son dönemlerde Nevşehir'de belediyenin yaptığı yol ve kaldırım düzenlemelerine de teşekkür etmeyi unutmayan Başkan Yanar, "Çiçek gibi olan sokaklarımızda esnaf ziyaretlerimizdeyiz. ‪Esnafımız yapılan hizmetlerden memnun.

 

‪Teşekkürler Başkanım Rasim Ari ,teşekkürler" yorumunda bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.