Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar, 'Tatlarin Devam Diyor'

SİYASET 28.05.2018 - 01:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar, 'Tatlarin Devam Diyor'

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Tatlarin kasabası ile devam etti.
  AK Parti İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları Nevşehir’in dört bir yanında aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında devam etti. Tatlarin’de kasaba halkının büyük bir coşkusuyla karşılanan İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz 24 Haziran seçimlerinde sandıkları devam ile patlatacaklarına inandıklarını söyledi.   AK Parti İl Başkanı Yanar, “Milletimiz kendi geleceğine, ülkemizin siyasi istikrarına, Reis’ine sahip çıkacak, milletimiz kazanacak. Büyüyen Nevşehir, büyüyen Tatların, büyüyen Türkiye olacak. Tatlarin devam diyor” dedi.   AK Parti milletvekili Açıkgöz ise konuşmasında, “Tatlarin Beldemizdeyiz. 24 Haziran, eski yönetim sistemiyle birlikte, eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde, bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Tatlarin kasabası ile devam etti.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları Nevşehir’in dört bir yanında aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında devam etti. Tatlarin’de kasaba halkının büyük bir coşkusuyla karşılanan İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz 24 Haziran seçimlerinde sandıkları devam ile patlatacaklarına inandıklarını söyledi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar, “Milletimiz kendi geleceğine, ülkemizin siyasi istikrarına, Reis’ine sahip çıkacak, milletimiz kazanacak. Büyüyen Nevşehir, büyüyen Tatların, büyüyen Türkiye olacak. Tatlarin devam diyor” dedi.

 

AK Parti milletvekili Açıkgöz ise konuşmasında, “Tatlarin Beldemizdeyiz. 24 Haziran, eski yönetim sistemiyle birlikte, eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde, bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.