Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

SİYASET 27.05.2019 - 19:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, partisinin İl Başkanlığında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar partisinin İl Başkanlığında vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. 31Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye devam eden İl Başkanı Yanar burada vatandaşların sıkıntılarını dinlerden taleplerini çözüm üretmeye çalışıyor.   Yanar açıklamasında, “İl Başkanlığımızda gönül muhabbetlerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda hemşerilerimiz ile bire bir görüşerek istek ve taleplerini dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, partisinin İl Başkanlığında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar partisinin İl Başkanlığında vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. 31Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye devam eden İl Başkanı Yanar burada vatandaşların sıkıntılarını dinlerden taleplerini çözüm üretmeye çalışıyor.

 

Yanar açıklamasında, “İl Başkanlığımızda gönül muhabbetlerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda hemşerilerimiz ile bire bir görüşerek istek ve taleplerini dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.