Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Açıkgöz, Gülşehir’de Vefa İftarına Katıldı

SİYASET 28.05.2018 - 00:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Açıkgöz, Gülşehir’de Vefa İftarına Katıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz Gülşehir’de düzenlenen vefa iftarına katıldı.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına AK Parti Gülşehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarına katıldı. AK Parti İl Başkanı Yanar burada yaptığı konuşmada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatırken 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi güçlü bir şekilde mecliste temsil edeceğiz dedi.   Milletvekili Açıkgöz ise konuşmasında, “Gülşehir İlçe Teşkilatımızın vefa iftarında AK sevdalı dava arkadaşlarımızla bir aradayız.AK davanın eskisi yenisi olmaz, bizim davamız milletin davasıdır.15 Temmuz’da kutsiyetine sahip çıkan kahraman milletimiz, 24 Haziran’da da Vakit Türkiye Vakti diyecek” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz Gülşehir’de düzenlenen vefa iftarına katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına AK Parti Gülşehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarına katıldı. AK Parti İl Başkanı Yanar burada yaptığı konuşmada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatırken 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi güçlü bir şekilde mecliste temsil edeceğiz dedi.

 

Milletvekili Açıkgöz ise konuşmasında, “Gülşehir İlçe Teşkilatımızın vefa iftarında AK sevdalı dava arkadaşlarımızla bir aradayız.AK davanın eskisi yenisi olmaz, bizim davamız milletin davasıdır.15 Temmuz’da kutsiyetine sahip çıkan kahraman milletimiz, 24 Haziran’da da Vakit Türkiye Vakti diyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.