MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Açıkgöz Meterisliler İle Sahurda Buluştu

SİYASET 07.06.2018 - 09:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Açıkgöz Meterisliler İle Sahurda Buluştu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile sahurda bir araya geldi.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Meterisliler Taraftar grubuyla Kocatepe Kahve Evinde sahurda bir araya geldi. Nevşehirspor yönetiminin istifasının ardından yönetim arayışı içerisine girildiği bu dönemlerde taraftarlar grubuyla istişare eden AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirspor’un sahipsiz bırakılmayacağını ve tüm şehir ile el ele olup Nevşehirspor’un 3. Ligde de başarılı olacağına inandıklarını kaydettiler.   Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve üyeleri ise Nevşehirspor için beklentilerini Yanar ve Açıkgöz ile paylaştılar.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile sahurda bir araya geldi.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Meterisliler Taraftar grubuyla Kocatepe Kahve Evinde sahurda bir araya geldi. Nevşehirspor yönetiminin istifasının ardından yönetim arayışı içerisine girildiği bu dönemlerde taraftarlar grubuyla istişare eden AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirspor’un sahipsiz bırakılmayacağını ve tüm şehir ile el ele olup Nevşehirspor’un 3. Ligde de başarılı olacağına inandıklarını kaydettiler.

 

Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve üyeleri ise Nevşehirspor için beklentilerini Yanar ve Açıkgöz ile paylaştılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.