Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Açıkgöz Zübeyde Hanım Caddesinde Esnafları Ziyaret Ediyor

SİYASET 19.06.2018 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Açıkgöz Zübeyde Hanım Caddesinde Esnafları Ziyaret Ediyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Zübeyde Hanım Caddesinde esnafları ziyaret ederek devam etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarına Zübeyde Hanım Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Yanar ve Açıkgöz 24 Haziran seçimlerinin önemini esnaf ve vatandaşlara anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istiyorlar.  AK Parti İl Başkanı Yanar, “Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. İrade, Erdem, Cesaret ile Zübeyde hanım caddesinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.  Vakit Nevşehir Vakti” diye konuştu.   AK Parti milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Açıkgöz ise açıklamasında, “Nevşehir Zübeyde Hanım Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Nevşehir, güçlü Türkiye olacağız. 24 Haziran’da milletimizin adaylarıyla milletimiz kazanacak” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Zübeyde Hanım Caddesinde esnafları ziyaret ederek devam etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarına Zübeyde Hanım Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Yanar ve Açıkgöz 24 Haziran seçimlerinin önemini esnaf ve vatandaşlara anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istiyorlar.  AK Parti İl Başkanı Yanar, “Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. İrade, Erdem, Cesaret ile Zübeyde hanım caddesinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.  Vakit Nevşehir Vakti” diye konuştu.

 

AK Parti milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Açıkgöz ise açıklamasında, “Nevşehir Zübeyde Hanım Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Nevşehir, güçlü Türkiye olacağız. 24 Haziran’da milletimizin adaylarıyla milletimiz kazanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.