MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Avşar Görev Yapmış İl Başkanlarını Ziyaret Etti

SİYASET 14.12.2017 - 21:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Avşar Görev Yapmış İl Başkanlarını Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar AK Parti’de daha önce görev yapmış İl başkanlarını ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Ali Tanrıver, Ersan Erkut, Zafer İnanır ve aynı zamanda geçmiş dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ı ziyaret etti.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Partimize büyük Hizmetleri olmuş geçmiş dönem il başkanlarımız Mehmet Ali Tanrıver, Ersan Erkut, Zafer İnanır ve aynı zamanda geçmiş dönem milletvekilimiz de olan Erdal Feralan’ ı ziyaret edip geçmiş ve geleceğe dair istişarelerde bulunduk. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi.   
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar AK Parti’de daha önce görev yapmış İl başkanlarını ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Ali Tanrıver, Ersan Erkut, Zafer İnanır ve aynı zamanda geçmiş dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ı ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Partimize büyük Hizmetleri olmuş geçmiş dönem il başkanlarımız Mehmet Ali Tanrıver, Ersan Erkut, Zafer İnanır ve aynı zamanda geçmiş dönem milletvekilimiz de olan Erdal Feralan’ ı ziyaret edip geçmiş ve geleceğe dair istişarelerde bulunduk. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.