MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Gizligider, Uçhisar ile Göreme’de Vatandaşlarla Kucaklaştı

SİYASET 07.04.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Gizligider, Uçhisar ile Göreme’de Vatandaşlarla Kucaklaştı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, Uçhisar ve Göreme beldelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Göreme ve Uçhisar’da esnaf ve vatandaşlarlar kucaklaştı. Yanar ve Gizligider Göreme ve Uçhisar’da esnaflar ile sohbet ederken sıkıntılarını dinlediler. Göreme ve Uçhisar’da vatandaşlarla da görüşen İl Başkanı Yanar ile Milletvekili Gizligider AK Parti hükümeti olarak esnaf ve vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.   İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Önce Göreme merkez sonrasında ise Uçhisar esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah” dedi.   Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’de eşlik etti.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, Uçhisar ve Göreme beldelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Göreme ve Uçhisar’da esnaf ve vatandaşlarlar kucaklaştı. Yanar ve Gizligider Göreme ve Uçhisar’da esnaflar ile sohbet ederken sıkıntılarını dinlediler. Göreme ve Uçhisar’da vatandaşlarla da görüşen İl Başkanı Yanar ile Milletvekili Gizligider AK Parti hükümeti olarak esnaf ve vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

 

İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Önce Göreme merkez sonrasında ise Uçhisar esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah” dedi.

 

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.