MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‪Yanar ve Menekşe, Kadın Kolları Toplantısına Katıldı

SİYASET 29.09.2018 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‪Yanar ve Menekşe, Kadın Kolları Toplantısına Katıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Yücel Menekşe Kadın Kolları haftalık olağan toplantısına katıldı.
  AK Parti Kadın Kolları haftalık olağan toplantısı partinin İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve kadın kolları yönetimi katıldı. Toplantıda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında İl Başkanı Yanar ve milletvekili Yücel Menekşe’ye bilgiler verdi.   AK Parti milletvekili Yücel Menekşe AK Kadınların çalışmalarına gece gündüz devam ettikleri için teşekkür ederken yaklaşan yerel seçimlerde de kendilerine çok büyük işler düştüğünü söyledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da burada ki açıklamasında Kadın Kolları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Yücel Menekşe Kadın Kolları haftalık olağan toplantısına katıldı.

 

AK Parti Kadın Kolları haftalık olağan toplantısı partinin İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve kadın kolları yönetimi katıldı. Toplantıda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında İl Başkanı Yanar ve milletvekili Yücel Menekşe’ye bilgiler verdi.

 

AK Parti milletvekili Yücel Menekşe AK Kadınların çalışmalarına gece gündüz devam ettikleri için teşekkür ederken yaklaşan yerel seçimlerde de kendilerine çok büyük işler düştüğünü söyledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da burada ki açıklamasında Kadın Kolları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.