Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Menekşe, Sıkmadık El Bırakmıyor

SİYASET 23.06.2018 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Menekşe, Sıkmadık El Bırakmıyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe yarın yapılacak olan seçimler öncesinde sıkmadık el bırakmıyor.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına dur durak bilmeden çalışıyor. Sanayi caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Menekşe sıkmadık el bırakmıyor ve vatandaşlara yarın yapılacak olan seçimlerin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istiyor.   Yanar, “ AK Parti olarak Nevşehir’de seçimlerin yapılacağı son ana kadar durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili adayımız Yücel Menekşe ile beraber esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile Nevşehir yine her zaman olduğu gibi yine gerekeni yapacaktır” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe yarın yapılacak olan seçimler öncesinde sıkmadık el bırakmıyor.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına dur durak bilmeden çalışıyor. Sanayi caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Menekşe sıkmadık el bırakmıyor ve vatandaşlara yarın yapılacak olan seçimlerin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istiyor.

 

Yanar, “ AK Parti olarak Nevşehir’de seçimlerin yapılacağı son ana kadar durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili adayımız Yücel Menekşe ile beraber esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile Nevşehir yine her zaman olduğu gibi yine gerekeni yapacaktır” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.